Većina mladenki dan nakon vjenčanja osjeća se kao da im je pao teret s leđa. Napokon mogu uživati u braku i opustiti se nakon mjeseci planiranja vjenčanja. A neki mladenci odlučuju se početak bračnoga života proslaviti, možemo reći, oslobađajućim i neobičnim fotografiranjem

Trend "Uništi haljinu" postao je sve popularniji u svijetu proteklih nekoliko godina, iako definitivno nije za svakoga – naročito za mladenku koja želi sačuvati vjenčanicu, ali i ako je haljina bila skupa vjerojatno neće biti mladenkin izbor.

No, ako je mladenka spremna uništiti haljinu, a mladoženja odijelo (li ih barem potpuno smočiti) i ako su mladenci dovoljno odvažni te žele sasvim posebne fotografije, onda je "Uništi haljinu" trend stvoren za njih.


Naime, riječ je o trendu gdje se mladenci nakon vjenčanja fotografiraju u vodi ili pak poliveni bojom, pa čak i uprljani blatom. Voda će, naravno, biti najmanje štetna (iako haljina nakon toga vjerojatno neće više biti ista), a mladenci se najčešće odlučuju na takvo fotografiranje ako imaju vjenčanje u blizini plaže ili bazena.

Mladenke koje su pak spremne baciti vjenčanicu, mogu se zajedno sa svojim novopečenim mužem zaprljati bojama ili blatom. Ako se fotografije rade s bojama, mladenci mogu izabrati najdražu boju ili nijansu koja će prevladavati te čitavo fotografiranje napraviti u toj boji. Pogledajte i fotografije koje su noćna mora svake mladenke.

Biste li se usudile nakon vjenčanja napraviti fotografiranje "Uništi haljinu"?

glasova:


Fotografiranje "Uništi haljinu" garantira zabavu i uspomene za čitav život, ali nekim mladenkama ipak je nezamislivo da tako unište vjenčanicu. Tradicionalne fotografije s vjenčanja dovoljna su im uspomena tog prelijepog i važnog dana.
 

 

 

 

 

A post shared by KimberlyAnn Rodriguez (@kimmozza) on

 

 

 

A post shared by GGGPHOTO (@ggg_photo) on

 

 

A post shared by sarah benner (@sarahbfotography) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju