Slavne žene tijekom trudnoće itekako paze na svoj imidž i na to što će odijenuti. No, iako se njihovi modni ukusi razlikuju, postoje jedan komad odjeće koji većina slavnih trudnica ima u svom ormaru i kojeg naprosto obožavaju nositi. O kojem odjevnom predmetu je riječ saznajte u tekstu

Mnoge poznate žene tijekom trudnoće znaju iskoristiti to vrijeme kako bi se "zaigrale" sa svojim stilom, ali bez da žrtvuju svoju udobnost.

'Udobnu i usku jednobojnu haljinu slavne trudnice naprosto obožavaju'

Naravno da svatko ima svoj stil odijevanja, no s obzirom na to da cijene udobnost prije svega tako se u mnogim ormarima poznatih žena može naći jedan komad koji im je svima zajednički – jednobojna haljina pripijenog kroja.

Ovaj tip haljine vrlo je jednostavan te jednako dobro izgleda tijekom šetnje gradskim ulicama, ali i crvenim tepihom. U takvim haljinama ponosno se ističe trudnički trbušćić, a trenutno se iz njih ne skidaju Beyonce i Rosie Huntington-Whiteley.

Znamo da Kim Kardashian inače obožava uske jednobojne haljine i da joj je to vjerojatno jedan od najdražih streetstyle komada. Tako je ona i tijekom obje trudnoće nastavila njegovati taj stil.

Koje su još slavne dame tijekom trudnoće obožavale nositi ove haljine pogledajte u galeriji.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju