Šarene, vesele i originalne. Razigrane narukvice koje ističu našu individualnost i izražavaju karakter i ovog ljeta bit će nezaobilazan modni dodatak uz koji će svaka kombinacija oživjeti. S obzirom na to da je riječ o komadu nakita uz koji se lako vežemo jer u njemu nosimo drage trenutke, treba birati one koje nadilaze vrijeme i prolazne trendove.

Galerija FREYWILLE narukvice FREYWILLE narukvice FREYWILLE narukvice +11 FREYWILLE narukvice

Svi koji slave originalnost i ne boje se biti drukčiji zaljubit će se u novu FREYWILLE kolekciju Dreams of Artist, koja svojim čudesnim motivima priča priče o snovima slavnih umjetnika koji se nalaze na platnima njihovih remek-djela. Ona nas uvodi u bajkoviti svijet Monetova prekrasnog vrta, Hundertwasserovih arhitektonskih vizija, prepoznatljivih kazališnih dekorativnih postera Alphonsea Muche i brojnih drugih.

FREYWILLE kolekcija Dreams of Artist inspirirana je umjetničkim djelima vrhunskih slikara koji su u svojim djelima pokazali svoje snove, nadanja i vizije stvarnog i nestvarnog svijeta, a FREYWILLE je to pretočio u svoj prekrasni nakit vrhunske izrade i tako odao počast svjetski poznatim velikanima koji su ostavili neizbrisiv trag u svijetu slikarstva.

FREYWILLE narukvice FREYWILLE narukvice Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Ljubitelji žarkih boja koji njeguju osebujan stil pronaći će se u motivima Hundertwasserovih šarenih kućica koje pomalo nalikuju nevinim dječjim crtežima, dok će se oni romantičnijeg stila odlučiti za cvjetne motive koji vjerno predstavljaju viziju Monetova čarobnog vrta ili pak za narukvicu oslikanu šarmantnim motivima nježnih leptira Alphonsea Muche. Sam pogled na njih pobuđuje prekrasne osjećaje i donosi osmijeh na lice, a živopisni prizori uvlače u nevjerojatan svijet spomenutih umjetnika.

FREYWILLE narukvice FREYWILLE narukvice Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Samostalno ili u kompletu, FREYWILLE živopisne narukvice odolijevaju prolaznosti vremena, pa će se lako moći kombinirati u današnje kombinacije, kao i u one koje će se tek nositi. U ovo ljetno doba kada dominiraju žive boje i lepršavi materijali rado ćemo ih i nanizati na ruku i tako dati dašak opuštenosti i zaigranosti svojoj ljetnoj modnoj kombinaciji. Neovisno o tome o kojim je umjetnicima ili kolekciji riječ, ove upečatljive, ali elegantne narukvice vrlo je lako zajedno kombinirati.

FREYWILLE narukvice FREYWILLE narukvice Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

FREYWILLE je već postao sinonim za izvrsnost, a na jedinstveni i upečatljivi nakit malo tko ostat će ravnodušan. Iako je njihov nakit nadahnut umjetnicima i njihovim remek-djelima, on je i sam po sebi pravo malo umjetničko djelo jer je svaki komad kreiran s posebnom pažnjom i u to je utkano mnogo sati minucioznog rada – od samog dizajna do pravih majstorija njihovih zanatlija.

FREYWILLE narukvice FREYWILLE narukvice Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Ove šaptačice snova, kako im volimo tepati, izrađene su od emajla, a dolaze u nekoliko oblika – Ultra, Miss, Donna i Diva. Diva i Donna imaju najveću površinu emajla, pa njihovi dizajneri imaju mogućnosti kroz ručno rađene motive i nevjerojatne boje do najsitnijih detalja ispričati priču svakog umjetnika. Upravo od njih počinju s kreiranjem svake kolekcije, a jednom kada u njima realiziraju svu svoju kreativnost, počinju raditi na ostalim oblicima narukvica, čiji je emajl površinom manji.

Nakit ima sentimentalnu notu jer ga uvijek vežemo uz lijepa sjećanja, bilo na drage osobe ili na nezaboravne trenutke. Nakit FREYWILLE s nama će rado proživjeti posebne crtice iz našeg života i stvoriti uspomene za pamćenje i stoga ćemo ga ispunjenog uspomenama rado ostaviti u nasljeđe.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom FREYWILLE po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju