U kolekciji je predstavljeno sveukupno pet novih beauty uređaja koji pomažu poboljšati protok energije, smanjenje bora, podizanje tonusa, smanjenje natečenosti i pora te vraćanje elastičnosti i sjaja koži.

Medikor Beauty je danas predstavio Liftmie - moderan beauty brend posvećen najkvalitetnijim luksuznim uređajima iz beauty industrije. Uređaji su predstavljeni na novom redizajniranom web shopu koji okuplja elegantne, moderne i luksuzne uređaje za ljepotu i well-being.

Liftmie je predstavljen u suradnji s domaćim influencerima kao što su Bela Make Up (Lada Mitrašinović), Super Babe Killah (Karla Zelić) te Ivana Vukušić. Sami uređaji su vrlo elegantni, te se zbog svoje veličine mogu koristiti na bilo kojem mjestu, pružajući pritom vidljive rezultate. Cilj branda Liftmie je da u ovom ubrzanom životnom stilu odvojimo vrijeme za sebe u obliku tretmana za lice.

U kolekciji je predstavljeno sveukupno pet novih beauty uređaja koji pomažu poboljšati protok energije, smanjenje bora, podizanje tonusa, smanjenje natečenosti i pora te vraćanje elastičnosti i sjaja koži.

PR PR Foto: Sanja Jagatić

 


Liftmie Ice Globes

Ledene kuglice uklanjaju crvenilo i umiruju kožu te potiču cirkulaciju i oksigenaciju. Za bolje rezultate Ice Globes je potrebno držati u hladnjaku te ih koristiti ujutro kako bi smanjile natečenost i pore. Uz Liftmie Ice Globes iskusite sve dobrobiti krioterapije – terapije hladnoćom.

PR PR Foto: Sanja Jagatić

 


Liftmie Premium Beauty Roller

Jedinstveni dizajn u obliku slova Y pruža masažu kože koja zateže lice, ubrzava cirkulaciju i pomaže koži da povrati svoju vitalnost i elastičnost, čime se odgađa starenje kože. Na ručki se nalazi solarna ploha koja može stvoriti mikrostruju tijekom korištenja, što znači da nije potrebno dodatno punjenje ili baterija. Mikrostruja ubrzava cirkulaciju krvi, potiče metabolizam, vraća koži vitalnost i elastičnost.

PR PR Foto: Sanja Jagatić

 

 

Liftmie Germanium Beauty Roller

Germanij u sebi sadrži ion negativnog naboja za koji se smatra da može pomoći u balansiranju pozitivnih i negativnih iona u tijelu. Upravo zahvaljujući njima postiže se učinak rasterećenja mišića kao i smanjenje umora te iscrpljenosti. Kamenčići omogućuju lagani pritisak kako bi se stimulirale prirodne sposobnosti tijela za regeneracijom, što rezultira kožom koja je manje natečena, ujednačenog tonusa i blistava. Liftmie Germanium Roller vraća svježinu koži, smanjuje natečenost te potiče energičnost.

PR PR (Foto: Sanja Jagatić)

 


Liftmie Gold Plated Massager

Plemeniti metal je pronašao svoju primjenu u suvremenoj medicini i kozmetici, te u Liftmie masažeru. Liftmie Gold Plated Massager poboljšava cirkulaciju krvi i kisika u koži što potiče proizvodnju kolagena, dok terapija zlatom odlično djeluje na zrelu i umornu kožu. Blage vibracije uređaja uklanjaju toksine, smanjuju natečenost i pomažu u smanjenju bora oko očiju, usana, vrata i čela. Vibracija uređaja od 6000 puta u minuti omogućava oblikovanje lica, limfnu drenažu i lifting lica.

PR PR Foto: Sanja Jagatić


Liftmie Gua Sha

Gua sha je jedna od najpoznatijih tehnika tradicionalne kineske medicine. Ugodna masaža kod kuće moguća je uz Liftmie Gua Sha – obnavljajući kristal koji smanjuje pojavu finih linija i bora. Kamen poboljšava protok energije, podržava cirkulaciju i limfnu drenažu, podiže, puni i oblikuje te smanjuje pojavu finih linija i bora.

PR PR Foto: Sanja Jagatić

 


Svojom inovativnom paletom proizvoda za njegu kože kod kuće, Liftmie je brend koji prkosi starenju i čuva ljepotu, a svojom modernošću, elegancijom i inovativnošću prilagođen je različitim ciljnim skupinama. Liftmie uređaje pronađite ekskluzivno na Medikor Beauty web shopu, te na lokaciji Tratinska 58, a za sve novosti zapratite brend na društvenim mrežama – Liftmie i Medikor Beauty.

 

Fotografije: Sanja Jagatić
Video: Marko Gregurić
Stylist: Marcela Vrček
Hair styling: Teuta Salon
Make-up: Matea Musić
Manicure: Manos by Ivana
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju