10. siječnja točno u 12 sati završio je nagradni natječaj Zadovoljna daruje. Čestitamo sretnim dobitnicima makeovera i LCD Sharp televizora te dva fotoaparata Samsung, a vama ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju

Makeover dnevne sobe u vrijednosti od 8.000 kn koji izvodi remake dizajnerica Tea Jukić, suradnica u rubrici 'Uradi sama' na Zadovoljna.hr i LCD televizor Sharp koji, uz potreban materijal za makeover dnevne sobe, pobjedniku natječaja osigurava trgovački centar Merkur osvojio je Jurica Marinac s prikupljenih 1.868 glasova.

Drugu nagradu, digitalni fotoaparat SAMSUNG osvojile su
Ivana Špelac s prikupljenih 585 glasova i  Amena Debelec s prikupljenih 764 glasova. Fotoaparati će stići poštom na adrese dobitnica.

>> Provjerite rezultate natječaja Zadovoljna daruje!

>> Pogledajte cijelu fotogaleriju!

Remake dizajnerica Tea Jukić se raduje ovom izazovu, a posebno je veseli što se radi o mladom paru.

'Pokazat ćemo kako se s malim promjenama uistinu može napraviti pravo čudo te postići izvrsni rezultati', rekla je Tea koja će u dogovoru s pobjednikom odlučiti u kojem će smjeru krenuti makeover stana.

Pobjednik natječaja Jurica Marinac je sretan što je baš njegova fotografija skupila najveći broj glasova, a ovaj mu poklon nije mogao stići u boljem trenutku jer zajedno s djevojkom priprema planove za vjenčanje i renovira stan.

'Djevojka i ja smo se prijavili na natječaj jer renoviramo stan, a nakon velikih radova koji su pred završetkom stručna pomoć oko finalnog uređenja će nam odlično doći', rekao je Jurica za Zadovoljna.hr.