10. siječnja točno u 12 sati završio je nagradni natječaj Zadovoljna daruje. Čestitamo sretnim dobitnicima makeovera i LCD Sharp televizora te dva fotoaparata Samsung, a vama ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju

Makeover dnevne sobe u vrijednosti od 8.000 kn koji izvodi remake dizajnerica Tea Jukić, suradnica u rubrici 'Uradi sama' na Zadovoljna.hr i LCD televizor Sharp koji, uz potreban materijal za makeover dnevne sobe, pobjedniku natječaja osigurava trgovački centar Merkur osvojio je Jurica Marinac s prikupljenih 1.868 glasova.

Drugu nagradu, digitalni fotoaparat SAMSUNG osvojile su
Ivana Špelac s prikupljenih 585 glasova i  Amena Debelec s prikupljenih 764 glasova. Fotoaparati će stići poštom na adrese dobitnica.

>> Provjerite rezultate natječaja Zadovoljna daruje!

>> Pogledajte cijelu fotogaleriju!

Remake dizajnerica Tea Jukić se raduje ovom izazovu, a posebno je veseli što se radi o mladom paru.

'Pokazat ćemo kako se s malim promjenama uistinu može napraviti pravo čudo te postići izvrsni rezultati', rekla je Tea koja će u dogovoru s pobjednikom odlučiti u kojem će smjeru krenuti makeover stana.

Pobjednik natječaja Jurica Marinac je sretan što je baš njegova fotografija skupila najveći broj glasova, a ovaj mu poklon nije mogao stići u boljem trenutku jer zajedno s djevojkom priprema planove za vjenčanje i renovira stan.

'Djevojka i ja smo se prijavili na natječaj jer renoviramo stan, a nakon velikih radova koji su pred završetkom stručna pomoć oko finalnog uređenja će nam odlično doći', rekao je Jurica za Zadovoljna.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju