Dan zaljubljenih bliži se polako, no sigurnim korakom i koliko god mi odmahivali rukom jedno crveno srce ili mali znak pažnje itekako će nam goditi 14. veljače. Budite kreativni i sami pripremite iznenađenja kojima ćete razveseliti osobe koje volite

Praznik ljubavi kuca na vrata, a ukoliko vam na samu pomisao pred očima počinju iskakati mala crvena srca imamo odličan prijedlog za vas. Svu svoju ljubav u kombinaciji s bombonima zapakirajte u malene paketiće i opskrbite se darovima koje ćete poklanjati svima koje volite.

Ovo možda nije idealan dar za vašeg partnera, no prijateljice s kojima također u životu dijelite dobro i zlo bit će oduševljene, a klince da i ne spominjemo. Na punite im džepove ovim zaljubljenim poslasticama i neka njima razvesele prijatelje i prijateljice u vrtiću. I tete i učiteljice naravno!

>> Valentinovo s ljubimcem radije nego s partnerom

Potrebni su vam papirnati podlošci u obliku srca, igla, crveni ili ružičasti konac i bomboni te malo crvenog ili ružičastog filca.

Dva podloška spojite uz pomoć igle i konca, napunite bijelo papirnato srce bombonima i zalijepite crveno srce od filca na sredinu paketića pa kada ga pokušate skinuti, potrgat će se papir i bomboni su spremni za papanje!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju