Predstavljamo vam odličnu ideju prilikom osmišljavanja radnog kutka u vašem domu, bilo da se radi o nedostatku prostora ili jednostavno zato što ćete na ovaj način imati priliku sav svoj kreativni ne(red) sakriti od pogleda zatvaranjem vrata

Radi se o običnom ormaru kojeg možete postaviti u postojeću nišu, ili ga staviti u spavaću ili dnevnu sobu. Kada je zatvoren čini se da se zaista radi o običnom ormaru, no njegova je unutrašnjost vaša mala oaza u kojoj se skriva pravi mali ured.

Na ovom jednostavnom 'prije/poslije' primjeru možete vidjeti kako se dvokrilni ormar uz pomoć boje, tapeta i rupičastih panela pretvorio u pravi mali ured.

Dva zasebna ladičara povežite drvenom pločom i eto originalnog radnog stola. Rupičasti paneli odličan su izbor za unutarnje stranice vratnih krila jer služe kao mjesto za vješanje raznih sitnica.

Već gotove police montirajte na unutarnju stranu ormara koju prethodno obucite u chic tapetu!

Dozvoljava li to prostor, inačicu ovakvog mini- ureda možete napraviti i u postojećoj niši u hodniku, a umjesto vratiju napravite zgodnu zavjesu. Ploču od iverala ispilite na mjeru te je uz pomoć 'L' profila montirajte na lijevi i desni zid kako biste dobili radni stol.

Rupičasti panel - originalno, jednostavno i uvijek pri ruci, sav potreban materijal za vaš hobby na jednom mjestu, Izuzetno praktično za sve 'uradi sama' kreativke!

Tea vam pomaže da budete kreativne i same uredite svoj interijer!

Tea Jukić se profesionalno bavi oslikavanjem namještaja i interijera. Voditeljica je kreativnih radionica, a svojim znanjem pomoći će vam u stvaranju vlastitih kreacija ili vam dati inspiraciju i mali vjetar u leđa.

Izazov joj je od starog ormara ili komode napraviti pravo malo remek djelo pa ukoliko na svom tavanu ili u podrumu imate neki stari, zaboravljeni komad namještaja, dobro razmislite prije nego li se odlučite zauvijek ga se riješiti.

Pokušajte ga sami spasiti i urediti uz pomoć Teinih savjeta, a ukoliko vam se čini da pomoći nema ili se jednostavno ne usudite to učiniti sami, pišite joj na zadovoljna@novatv.hr i ona će uz vašu malu pomoć napraviti čudo!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju