Pripremate li za svoje prijatelje tematsku večeru ili druženje na temu Noć vještica ili Halloween, koji je u posljednjih par godina postao popularan i u Hrvatskoj, donosimo vam nekoliko ideja koje možete iskoristiti za inspiraciju kako prigodno urediti interijer i napraviti originalne bundeve

1. Uz pomoć običnog krumpira,oštrim nožićem izdubite mrtvačke glavice, umočite u temperu i eto originalnog pečata za obične papirnate 'škarnicle' u koje možete ubaciti slatkiše i darovati ih gostima na odlasku.

2. Osvježavajuća pića rashladite u polovici bundeve koju ste prethodno izdubili, u nju postavili prozirnu plastičnu vrećicu i napunili je kockicama leda

3. U male bundevice utaknite krila šišmiša koje ste prethodno izrezali iz crnog kartona pa postavite na tanjur prilikom serviranja stola.

>> Prestrašite kolačićima za Noć vještica

4. A zašto juhu ne biste poslužili u za to predviđenoj posudi za koju je potrebno iskoristiti gornju polovicu bundeve – eto originalnog poklopca!

Poklanjamo vam i originalne sheme za isprint koje možete po želji povećavati ili smanjiti na fotokopirnom stroju i iskoristiti za dubljenje bundeva, izradu privjesnica, naljepnica ili natpisa.

Samo vam raspirujemo maštu, vi ćete ih zasigurno najbolje iskoristiti!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju