Ne mora samo blagdanski stol odisati glamurom i raskoši, uz pomoć nakita kojeg ljubomorno čuvate za posebne prilike ili ukrasa za koje niste sigurni kako bi ih upotrijebili složite jednostavne i efektne svjećnjake ili prstenove za salvete

Pretvorite svaki zajednički ručak ili večeru s prijateljicama u glamurozno druženje. Ukrasite svjećnjake, salvete i stalak za tortu, napravite ukusne koktele i uživajte u ženskom druženju.

Trendi svjećnjaci

U kutijama za nakit i ladicama sigurno imate razne narukvice kojima se već dugo niste okitile. Iskoristite ih za ukrašavanje svjećnjaka. Što šarenije to bolje, a imate li klinceze, poslužite se i s njihovim nakitom koji sigurno po sebi ima razne kamenčiće u boji. Jednostavno ih prebacite preko svjećnjaka i uživajte!

>> Iskoristite stare lončiće za nove ukrase!

>> Oslikajte čaše po vlastitom ukusu

Ukrasi za salvete

Šarene perlice, sitni ukrasi i svjetlucavi kamenčići mogu poslužiti za ukrašavanje salveta. Dovoljno je da ih sakupite i nanižete na satensku traku u boji. Traku zavežite oko salvete i imate originalne i glamurozne prstenove za salvete.

Stalak za tortu s visećim ukrasima

Stalak koji imate kod kuće ukrasite visećim ukrasima. Izradit ćete ih vrlo jednostavno, uz pomoć perlica koje ćete nanizati na tanku metalnu sajlu ili deblji konac. Jeftino i efektno!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju