Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uradi sama

Poklanjamo vam privjesnice za zimnicu!

20-09-2010 Piše Zadovoljna
komentari

Sve vi koje ste bile marljive i bacile se na spremanje domaće zimnice nesmijete zaboraviti označiti staklenke jer bi se lako moglo dogoditi da vaš slatki klinac ili klinceza posegnu za pekmezom, a na kruh namažu ajvar!

U trendu Zagrebački street style u minici i efektnim čizmama - 5 Žena sa stilom Crnka iz Zagreba u potpuno crnoj kombinaciji koja je tip-top, no čizme su glavni adut Ana Gruica Uglešić uvijek mami pažnju svojim modnim izborima Cjenovno prihvatljiva Ova haljina od 50 eura savršen je izbor za blagdanske zabave, ima je i Ana Gruica Uglešić i baš joj super stoji Aishwarya Rai NAJBOLJA OD NAJBOLJIH Više od 4800 čitateljica odabralo je najljepšu misicu svih vremena, čarobna je

Domaće je domaće pa ovim putem šaljemo pohvalu svim domaćicama koje su i ove godine na tržnici ili u vlastitom vrtu odabrale najfinije voće i povrće te se odvažile i provele sate u kuhinji kako bi u staklenke spremile ukusni pekmez, paradajz ili ajvar.

Ukućani koji možda nisu imali razumijevanja za kuharice će trud itekako znati cijeniti već pri prvom zajedničkom ručku kada će polizati prste i tražiti još.

>> Recept za domaću marmeladu od smokava

No, kako bi vi drage domaćice bile sigurne što ste stavile u koju staklenku poklanjamo vam zgodne privjesnice za ajvar koje je osmislila naša kreativka Tea.

Evo i kratkog postupka kako ih prebaciti do zimnice:

1. Privjesnice isprintajte
2. Izrežite ih, najbolje sa cik cak škarama pa će rubovi biti u obliku latica ili zubića
3. Nalijepite ih na tvrđi kartončić
4. izbušite rupicu bušilicom za papir
5. Staviti rafiju, satensku vrpcu, špagicu i sl.
6. Ponosno zavežite oko staklenke sa zimnicom

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com