Želite li ovog Božića u svom donu prirediti chic i romantični ugođaj donosimo vam čaroban prijedlog koji je tako jednostavan za izradu. I zapamtite, ono što sami napravite vrijednije je i ljepše od bilo čega što možete kupiti!

Sve što vam je potrebno je malo obične savitljive žice od koje ćete napraviti obruč kroz koji se provlači ubrus, a na vrhu žice je potrebno vrućim ljepilom pričvrstiti malu figuricu anđela.

Figurice možete kupiti i gotove, no možete ih napraviti i sami od gipsa ili glinamola. Kako bi efekt bio bolji žicu nakon savijanja, a prije lijepljenja anđela obojajte bijelom ili zlatnom akrilnom bojom.

>> Što smo za Božić željeli nekad, a što želimo danas

>> Advent kuca na vrata, imate li vjenčić?

Jednostavnim postupkom možete napraviti i chic kuglice za bor. Ukoliko nemate obične bijele kugle za bor, poslužit će i jednobojne u bilo kojoj boji.

Glitterom u ljepilu napravite okomite linije od vrha prema sredini a na kraju svake linije zalijepite malo plastično stakalce u obliku suze.

I zapamtite, ono što sami napravite vrijednije je i ljepše od bilo čega što možete kupiti!

Iskoristite svoje slobodno vrijeme i baš kako duh Božića sugerira, budite sa svojim voljenima, uključite ih u svoja kreativna stvaranja i zajedno kao obitelj napravite nešto neprocijenjivo. Pa makar to bila i samo jedna jedina mala kuglica. Baš ta će biti najljepša!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju