Bliži se Dan zaljubljenih pa nakon što raskitite jelku i božićne ukrase spremite na spavanje napravite nekoliko romantičnih i vintage promjena u vašem interijeru

Nekoliko mini makeover ideja će u tren oka vaš dom pretvoriti u kutak za uživanje. Ništa od ponuđenog ne zahtjeva veliko iskustvo, već kao i uvijek malo dobre volje i vremena.

Promijenite sjenilo svoje stolne lampice!

Skinite postojeću tkaninu i prema njemu skrojite novu haljinicu. Kako bi lampa bila uistinu neodoljiva dodajte joj volan.

Porubite traku željene širine s obje strane, preštepajte po sredini pa povucite rukom donji konac kako biste dobili ovakav volan!

 Umjesto volana možete lampu ukrasiti prozirnim perlicama. Pričvrstite ih uz rub postojećeg ili novog sjenila. To je vrlo jednostavan i efektan trik.

Ukrasite jastuke!

Od ostataka različitih tkanina napravite patchwork na ukrasnim jastucima. Svi motivi i boje su dozvoljeni, ovdje ne vrijedi pravilo 'manje je više'.

Zamijenite postojeće ručkice na komodi ili ormaru replikama starih ručki.

Izložite svoj pribor za jelo u romantičnoj keramičkoj posudi za mlijeko. Nemate ovakvu starinsku? Kupite običnu bijelu i decupage tehnikom s motivom starih ružica napravite je sami!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju