Još je dovoljno vremena ostalo da izradite veseli uskršnji vjenčić za koji će vam trebati malo vremena i jedanko malo kuna. A veselje koje će donijeti vama i vašem domu - neprocjenjivo je

Na radionici 'Izrada uskršnjeg vjenčića' glavnu je ulogu imao sisal - umjetna slamica - koja se može nabaviti u raznim bojama a koristimo je za postizanje efekta pravog ptičjeg gnijezda.

Ukoliko se ove godine odlučite za ovakvu varijantu vjenčića, svakako pospremite višak sisala jer ćete ga ponovo iskoristiti već za Božić u prigodnoj inačici vjenčića za vrata i/ili stol.

Ove prekrasne pisanice koje se nalaze na svakom vjenčiću obojane su tehnikom 'marmoriranja' - radi se o posebnim bojama koje se razlijevaju po vodi u koju se umaču plastične, stiropor ili prave pisanice.

Satenske i organza vrpce svakoj će kreaciji podariti poseban šarm, dovoljno je samo pripaziti da pogodite pravu boju i naučite vezati običnu mašnu.

Satenske i organza vrpce svakoj će kreaciji podariti poseban šarm

Umjesto običnog ljepila, ovoga smo puta sve naše aplikacije pričvrstili silikonskim pištoljem (vrući pištolj) kako bismo bili sigurni da će ostati na mjestu i dugo nakon što ove divne vjenčiće pospremimo u kutiju za slijedeću godinu.

A maleni pilići i prepeličja jaja? To su slatke male replike koje se vrlo povoljno (već za nekoliko kuna) mogu komadno nabaviti i razveseliti svaki vjenčić!

Gospođa Nataša koja je osvojila besplatnu radionicu izrade uskršnjeg vjenčića priznala nam je kako je poslijedni puta nešto slično radila još kao djevojčica na Likovnoj grupi u školi.

No, njezin je lijepi vjenčić/gnijezdo za pisanice najbolji argument kako za kreativnost i radost tijekom stvaranja nikad nije kasno zar ne?

Dovoljno je željeti, maštati i zasukati rukave, a rezultati će vas podjednako i iznenaditi i oduševiti, jer nema ničeg ljepšeg nego biti zadovoljan samim sobom i ponosan na svojih ruku djelo.

Tea vam pomaže da budete kreativne i same uredite svoj interijer!

Tea Jukić se profesionalno bavi oslikavanjem namještaja i interijera.

Voditeljica je kreativnih radionica, a svojim znanjem pomoći će vam u stvaranju vlastitih kreacija ili vam dati inspiraciju i mali vjetar u leđa.

Izazov joj je od starog ormara ili komode napraviti pravo malo remek djelo pa ukoliko na svom tavanu ili u podrumu imate neki stari, zaboravljeni komad namještaja, dobro razmislite prije nego li se odlučite zauvijek ga se riješiti.

Pokušajte ga sami spasiti i urediti uz pomoć Teinih savjeta, a ukoliko vam se čini da pomoći nema ili se jednostavno ne usudite to učiniti sami, pišite joj na zadovoljna@novatv.hr i ona će uz vašu malu pomoć napraviti čudo!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju