Ukrasni jastučići su odličan podizač raspoloženja u svakom domu. Uz to što će ukrasiti dnevni boravak i garnituri dati novi sjaj vama će pružiti udobne trenutke izležavanja na omiljenoj poziciji. S dolaskom jeseni sve više ćete uživati u ležećem položaju pred omiljenom serijom pa neka bude ugodno i šareno!

Za izradu ukrasa kojima ćete osvježiti već postojeće jastučiće ili ukrasiti nove potrebne su vam krpice materijala u raznim bojama. Ukoliko pak ne volite previše šarenila u svom domu uzmite materijal u jednoj ili dvije boje.

Materijal izrežite u krugove jednake veličine. Vrpcu provucite kroz iglu te provucite kroz materijal u jednakim razmacima. Trakicu stegnite, uredite nabore na tkanini te na preostali dio trake stavite dva ili više gumba u različitim bojama i veličinama.

>> Sitnim promjena oraspoložite dom ili vikendicu

>> Označite ljetno štivom trendi bookmarkom

Igrajte se bojama i veličinama te izradite potreban broj ukrasa. Kada ste gotovi s ukrasima uz pomoć igle i konca ih pričvrstite za jastuk. Raspored i broj ukrasa odredite sami.

Kako bi bili sigurni da vam se raspored ukrasa na jastuku sviđa isprobajte nekoliko kombinacija te ih tek onda prišijte.

Savjetuje: Tea Jurković, hobbychic.blogspot.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju