Iskoristite svoju kreativnost i za najvažniji dan u svom životu - izradite sami neke originalne i maštovite ukrase. Osim što ćete sasvim sigurno uživati izrađujući ih, slike s vjenčanja će vas podsjećati na ove unikatne detalje koje ste izradili s ljubavlju

Želite li da vaše vjenčanje bude posebnije, s posebnim detaljima koji se ne mogu nabaviti u uobičajenim salonima vjenčanja, predlažemo vam nekoliko jednostavnih i lijepih sitnica.

Uz malo tkanine, čokoladu, staklenku i nekoliko sitnica koje imate u svom kućanstvu, proslavu ljubavi između vas i vašeg budućeg supruga, možete uljepšati unikatnim ukrasima.

Originalne ružice napravite od običnog filca. U sredinu svakog cvijeta umetnite mali biser kojeg ćete zalijepiti vrućim pištoljem.

Iskoristite staklene čaše za vino da napravite originalne aranžmane za stol.

Sitnice koje izradite same učinit će vaše vjenčanje posebnim!

Ispod svake čaše stavite cvijet ruže ili božura a na nogicu postavite svijeću. Zgodno zar ne?

Umjesto klasičnih zahvalnica na originalan način umotajte neku finu čokoladu.Zgodan ukrasni papir, satenska vrpca, nekoliko gumbića i mini kartica koju ćete izrezati uz pomoć cik-cak škara - originalno!

Još jedna ideja za konfete - 'korak po korak' slike vas uče kako ukrasiti običnu trbušastu kutijicu.

Umjesto siluete možete na kartončić ispisati / isprintati svoje ime i ime supruga kao i datum i mjesto vjenčanja. Satensku vrpcu svakako prilagodite boji svoje vjenčane haljine.

>> Pozivamo vas na Teine kreativne radionice u svibnju!

Ukrasite običan češljić cvjetovima od organze: za svaki cvijet izrežite po 3 mala kruga, svakom krugu svijećom spalite rubove i u sredinu zašijte po jedan mali biser. Prije lijepljenja na češljić, ispod stavite malo tila. Romantično!

Ukoliko se svadbena večera odvija na otvorenom, napravite ovakve zgodne lampione sa svijećama od običnih staklenki – uspite pijeska, postavite lučice i romantični ugođaj je zajamčen!

Visilice napravite uz pomoć obične žice, a od alata su vam potrebna samo obična kliješta.

Tea vam pomaže da budete kreativne i same uredite svoj interijer!

Tea Jukić se profesionalno bavi oslikavanjem namještaja i interijera. Voditeljica je kreativnih radionica, a svojim znanjem pomoći će vam u stvaranju vlastitih kreacija ili vam dati inspiraciju i mali vjetar u leđa.

Izazov joj je od starog ormara ili komode napraviti pravo malo remek djelo pa ukoliko na svom tavanu ili u podrumu imate neki stari, zaboravljeni komad namještaja, dobro razmislite prije nego li se odlučite zauvijek ga se riješiti.

Pokušajte ga sami spasiti i urediti uz pomoć Teinih savjeta, a ukoliko vam se čini da pomoći nema ili se jednostavno ne usudite to učiniti sami, pišite joj na zadovoljna@novatv.hr i ona će uz vašu malu pomoć napraviti čudo!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju