Detalji su oni koji čine dom, a kada se odlučite osamostaliti i odseliti iz roditeljskog doma, želite taj ugođaj ponijeti sa sobom. To je također vrijeme kada razvijamo vlastiti ukus, ali neki predmeti trebali bi biti dio našeg doma bez obzira na osobni stil uređenja

1. Vaza
Lijepa vaza čini čuda. Cvijeće u vazi ne treba biti skupo da bi tako izgledalo. Dovoljno je naći vazu po vašem ukusu koja će svaki buket, ali i vaš prostor učiniti bogatijim.

2. Lijep pokrivač ili deka
Jednostavna dekica ili pokrivač učinit će vaš kauč vizualno ljepšim. Jednobojan ili s uzorcima, pleten ili vuneni, s pokrivačem kao dekorativnim, ali i korisnim dodatkom pogriješiti ne možete.

3. Set čaša za vino
Investiranjem u set čaša za vino pokazat ćete svoju ozbiljniju stranu te da mislite na sklad u vašem domu. Kada vam prijatelji dođu na večeru ili piće, oku ugodne čaše s finim vinom bit će u prvom planu.

4. Stolić
Ovo je jedna od onih stvari u domu koja se najviše koristi. Bilo da jedete, pijete ili pak nešto drugo radite, stolić je uvijek potreban. Pogotovo ako još uz to izgleda sofisticirano i privlači pozornost vaših posjetitelja.

Investirajte u kuhinjsko pomagalo zbog kojeg ćete voljeti provoditi vrijeme u kuhinji

5. Kuhinjsko pomagalo
Bilo da se radi o aparatu za kavu, mikseru ili blenderu, investirajte u kuhinjsko pomagalo zbog kojeg ćete voljeti provoditi vrijeme u kuhinju. Iako su svrha i kvaliteta najbitnije stavke, uzmite u obzir i dizajn kada se odlučite na investiranje.

6. Veliki tepih
Još jedan predmet koji će obogatiti vaš dom. Pazite da uzmete dovoljno velik tepih za prostoriju u koju ga kanite staviti. Iako mali tepisi čine slatke detalje, veliki tepih je taj koji će "zaokružiti" izabran prostor.

7. Umjetničko djelo
Izaberite jedno umjetničko djelo koje vas nadahnjuje i koje ćete sa užitkom pogledati svaki put kada prođete pokraj njega. Cijena nije bitna, te se ne mora raditi o skupoj slici, jednako odlične opcije su print ili fotografija koje dodatno možete naglasiti zanimljivim i neobičnim okvirima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju