Urednica Voguea Arabia, princeza Deena Abdulaziz, za završnu gala večeru Tjedna mode u Parizu odjenula je dizajnerski komad iz nedavno objavljene kolekcije bosanskohercegovačkog Kaftan studija

Kreacije bosanskohercegovačkog Kaftan studija nose i žene na vodećim mjestima najpoznatijeg časopisa na svijetu Voguea. Na završnoj gala večeri Tjedna mode u Parizu održane u organizaciji magazina Vogue i Vanity Faira na kojoj su prisustvovala najvažnija imena svjetske modne industrije, urednica Voguea Arabia, princeza Deena Abdulaziz nosila je kreaciju Kaftan studija.

'Urednica Voguea Arabia, princeza Deena Abdulaziz, za završnu gala večeru Tjedna mode u Parizu odjenula je dizajnerski komad kolekcije bosanskohercegovačkog Kaftan studija'

Princeza Deena poznata po svom istančanom ukusu za dizajn i svom modnom stilu, vlasnica je cijenjenog concept storea D'NA i lovac na talente te je među prvima u svijetu mode prepoznala i podržala dizajnerska imena kao što su Prabal Gurung, Jason Wu, Erdem, Osman, Mary Katrantzau. Sada također pomno prati i rad Kaftan studija te je za ovu svečanu priliku namjenski odabrala zlatni model iz Kaftanove kolekcije.

Svečanoj večeri su prisustvovali Pharrell Williams, Anna Dello Russo, legendarna modna novinarka Suzy Menkes, glavni i odgovorni urednici svih Vogue izdanja (US, UK, Francuska, Italija, Japan, Turska, Njemačka, itd.), fashion i style direktor W magazina Edward Enninful i glavni urednik Stefano Tonchi, modna direktorica Style.com Yasmin Sewell, kao i glavni urednici svih globalnih Vanity Fair izdanja. Domaćin večeri je bio Jonathan Newhouse predsjednik i izvršni direktor Condé Nast International.

Kaftan studio još je jednom potvrdio da njihov vrijedan rad i kvalitetan dizajn ne poznaje granice te da se o talentu kreativnih sestara Nermine Hodžić i Emine Hodžić Adilović dobar glas čuje ne samo u regiji nego i u cijelom svijetu.

 

A post shared by MODAMO.info (@modamo.info) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju