Ida Prester na svom je Facebook profilu objavila simpatičan post o svom posjetu ginekologu. Ono što ga čini zanimljivim je što "glavna uloga" u toj priči nije pripala njoj koja uskoro očekuje drugo dijete, već njezinom suprugu

Pružanje podrške partnerici u trudnoći svakako se podrazumijeva jer svaka trudnica treba razumijevanje i uključenost (budućeg) tate od prvog dana saznanja sretne vijesti.

Zajednički odlazak ginekologu jedan je od koraka na tom trudničkom putu, jer tako oba partnera mogu pratiti sve stadije razvoja bebe.

No, može se dogoditi da mjesto glavnih protagonista zauzme upravo tata. Kako? To je najbolje opisala Ida Prester u Facebook postu navodeći primjer svog posljednjeg ginekološkog pregleda.
Sigurne smo da će se mnoge žene pronaći u ovoj situaciji i prisjetiti sličnih trenutaka sa svojim "jačom" polovicom. Tati želimo da što brži oporavak, a mami što lakši i brži porod.

Prenosimo post u cjelosti: 

Pregled kod ginekologa. Traje 45 min, meni rutinski sve ok, ostatak muž priča o svojim bolestima. Kad smo već tu.

Virus ga napada, lomi ga, sinusi su mu puni, želudac mu nešto preskače, a doktor se raspituje i o kroničnoj boli u leđima.

Vadimo mu i krv, za svaki slučaj.
Kad smo već tu.


Na kraju pregleda gegam se do izlaza, jedva zatvaram jaknu, a doktor mi dobacuje:
Vidimo se za tjedan dana, čuvaj nam Vanija!

You have to love men..

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju