U svakom ženskom društvu barem se jednom potegnula tema najmrskijeg kućanskog posla. Je li to usisavanje, brisanje prašine ili pranje suđa? No osim obične konstatacije, kućanski posao koji najmanje volite može otkriti nešto i o vašoj osobnosti. Zabavite se i doznajte nešto novo o sebi

Najmrskiji kućanski posao: Ribanje kade

Vi ste, prije svega, spontani. Dugoročno planiranje kod vas ne postoji. Vi živite iz dana u dan i ne razumijete ljude koji ne mogu živjeti bez svojih planera jer se vi bez njega snalazite savršeno. Smatrate da imate puno pametnijeg posla nego da provedete subotu u zamornom ribanju kade. O čišćenju doma razmišljat ćete sutra.

Ako najmanje volite usisavati, to znači da ste vi umjetnička duša. Subotu ćete radije provesti čitajući, pišući, crtajući, plešući, pjevajući,...

Najmrskiji kućanski posao: Pospremanje ormara

Vi ste, prije svega, optimistični.
Početkom svakog godišnjeg doba dobijete želju reorganizirati svoj ormar tako da vam odjeća primjerena za to doba godine uvijek bude nadohvat ruke. No onda odete napraviti nešto drugo. U ormaru još uvijek držite robu iz srednje škole ili fakulteta i tko zna što još, ali vi ste sigurni da će vam ta odjeća opet nekad trebati.

Najmrskiji kućanski posao: Pranje suđa

Vi ste, prije svega, kreativni.
Nakon vaših kulinarskih remek djela ostaju samo najbolje pohvale... i brdo prljavih zdjela, tava i tanjura. Najsretniji ste kada možete provesti sat ili više u kuhinji isprobavajući novi recept, ali grozite se pomisli da 15 minuta provedete perući suđe. Čak i ako imate perilicu suđa, slagati suđe u nju jednostavno vam se ne da.

Najmrskiji kućanski posao: Čišćenje hladnjaka

Vi ste, prije svega, perfekcionist. Neuredan perfekcionist nije oksimoron. Ustvari, ovaj fenomen puno je uobičajeniji nego što mislite. Zašto? Zato jer perfekcionist često ne želi napraviti nešto osim ako nije siguran da će to napraviti savršeno. Zatrpani hladnjak možda je dokaz da trebate biti malo manje stroži prema samima sebi.

Najmrskiji kućanski posao: Ribanje prljavštine s pločica u kupaoni

Vi ste, prije svega, osoba široka uma. Iz daljine, vaša kupaonica izgleda sasvim u redu i to je za vas i više nego dovoljno. Pločice u kupaonici ribat ćete kada ćete za to zaista imati razlog – kada ćete preuređivati kupaonicu ili imati veliko pospremanje. Detalji su vam bitni, ali niste tip koji će se zamarati prljavštinom.

Najmrskiji kućanski posao: Brisanje prašine


Vi ste, prije svega, realistični.
Prašinu nitko u životu ne može izbjeći i ona će se uvijek vratiti. Pa zašto se onda boriti protiv nečega što će na kraju ionako uvijek pobijediti? Radije ćete provesti dan preslažući, raščišćavajući i bacajući sve one stvari na kojima se prašina nakupila. A možda ih onda i prodati preko neke internet stranice i tako zaraditi koju kunu više.

Najmrskiji kućanski posao: Usisavanje


Vi ste, prije svega, umjetnička duša
. Smatrate da oni koji vole usisavati vjerojatno uživaju u ritmu guranja usisavača naprijed natrag i u urednim linijama koje usisavač ostavlja na tepihu. Možda je nekome to i zabavno, ali vi ćete subotu radije provesti čitajući, pišući, crtajući, plešući, pjevajući,...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju