Humanitarna udruga 'FB humanitarci Zagreb' i ove godine žele potrebitim obiteljima omogućiti bezbrižniji i sretniji Uskrs, posebno kao i uvijek dječici. Kako se tijekom cijele godine sakupljaju samo nužno potrebne namirnice, u ovo preduskrsno vrijeme odlučili su prikupiti i sve ono što je potrebno za lijepi uskršnji stol i uskršnje blagdane

Uz osnovne živežne namirnice 'FB humanitarci Zagreb' prikupljaju suhomesnate proizvode, tvrde sireve, sirne i čokoladne namaze, kisele krastavce, majonezu, kečap, pince, konzervirano voće, pudinge, kave, kakao, čokoladu za kuhanje, slatko vrhnje, vrhnje za kuhanje, mak, prašak za peciva, vanilin šećer, orahe i drugo potrebno za kolače, vrhnje za kuhanje, boje za jaja, naljepnice, te još mnogo toga, kako bi zaista osjetili duh blagdana i sami mogli za svoje najmilije pripremiti kolače i sve one ostale male stvarčice koje trebaju biti dio blagdanske atmosfere.

Dobro su došli i ostali slatkiši kojima se i inače djeca vesele kao što su čokoladni namazi i čokoladno mlijeko.

Slatkiši se prikupljaju u trgovinama KRAŠ na Trgu bana Jelačića, na Cvjetnom trgu, Autobusnom kolovoru te u prolazu Cibona.

Humanitarna udruga 'FB humanitarci Zagreb' i ove godine žele potrebitim obiteljima omogućiti bezbrižniji i sretniji Uskrs, posebno kao i uvijek dječici

Darovne kartice su uvijek dobrodošle. Najbolje su one Konzuma, jer su njihove trgovine prisutne u svakoj gradskoj četvrti (no, možete ih kupiti samo u Super Konzumima), ali i Bille, DM-a, Kauflanda i dr. Njima si obitelj može pred sam blagdan kupiti mesa i svježih proizvoda.

KAKO DONIRATI?

Kao i uvijek, manje donacije možete poslati na naš kiosk Tiska:
- 900690 ZG - KOZJAK, "FBH Zagreb", Rebar 2a, 10000 Zagreb ili ih ostaviti na našim sabirnim mjestima:

- Caffe bar Krolo, Radićeva 7,
- Knjigovežnica Grafikon Marićev prolaz, ulaz iu Praške
- Caffe bar Gurman, Mate Lovraka 21
- Igraonica Čarobna Šuma, Knežija, Braće Cvijića15 (provjeriti na njihovoj stranici radno vrijeme)

Uz poklon napišite i svoje ime na papirić kako bismo vam se mogli zahvaliti.

Možete se javiti i bilo kojem našem voditelju ako vam je blizu radi primopredaje i naravno, uvijek imate naš račun na koji možete uplatiti koju kunu, opis plaćanja "Uskrs".

ERSTE BANKA, IBAN: HR4824020061100677079
(u kućicu ispred poziva na broj upišite 00, a kao poziv na broj 99)
ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA:
Erste Banka, Jadranski trg, 51000 Rijeka, Croatia
SWIFT ESBCHR22 IBAN: HR4824020061100677079


Unaprijed se zahvaljujemo na vašoj dobroj volji i veselju u darivanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju