Bilo da posjedujete potpuno novu šivaću mašinu ili ste od bake naslijedili staru, u vlasništvu imate alat koji u svakom domu može stvoriti kreativnu radionicu. Iskoristite to i svojim najmilijima ove godine napravite originalne poklone koji vas neće puno koštati.

  Galerija SINGER 3210 SIMPLE, prije 1999 kn, sada 1599 kn Uštedite za blagdane SINGER 3210 SIMPLE, prije 1999 kn, sada 1599 kn +3 Matea Bručić, mlada dizajnerica i vlasnica brenda Buqele

Osim što pomoću šivaće mašine možete napraviti originalne poklone koji će se cijeniti više nego oni skupocjeni, ona može biti i odličan božićni poklon. Šivaća mašina Singer 3210 SIMPLE idealan je poklon za one koji žele naučiti šiti jer je prilagođena početnicima. Zbog jednostavnog izbora boda i lakog postavljanja konca početno je postavljanje intuitivno i brzo. Ova Singerica ima i 10 programa za šivanje, a lako je prenosiva, pa nema tog mjesta na kojem ne možete ispucati svoju kreativnost.

1. NAPRAVITE UNIKATNE KOŠULJE

Popularnost ''obične'' traper-košulje već je davno dosegla vrhunac. Može se reći da ju ima gotovo svaka djevojka, međutim postoje načini kako ju istaknuti. Kreirajte košulju ovisno o modnom ukusu osobe kojoj je namijenjena. U našem videu možete pogledati kako uz Singericu kreirati košulje za one koji vole plisirane haljine i suknje te romantične ili trendi dodatke. Imajte na umu da je za šivanje trapera potrebna nešto deblja igla te da pri spajanju dvaju različitih materijala koristite pribadače kako biste si olakšali šivanje i smanjili mogućnost klizanja materijala.

2. OD BLAGDANSKIH STOLNJAKA NAPRAVITE PLATNENU TORBU ZA ŠOPING 

Osim što su praktične i ekološke, platnene torbe mogu biti zanimljiva dizajna, a u posljednje su vrijeme i veoma popularne. S obzirom na to da su jednostavnog kroja, lako ćete ih rekreirati, a finalni proizvod izmamit će osmijeh na lice vaših najmilijih. Blagdanski stolnjak može biti idealna tkanina za postizanje željenog efekta. Želite li dodati nešto još posebnije, napravite nabore na rubovima od nekoliko centimetara koristeći šivaću mašinu, poput onih na šlepu treće košulje.

3. KOMBINIRAJTE BOŽIĆNE PRIŠIVKE I NAPRAVITE JEDINSTVEN BOŽIĆNI PULOVER

Članovima obitelji ili prijateljima koji obožavaju ovu blagdansku sezonu možete napraviti jedinstven božićni pulover. Kombinirajte različite prišivke i materijale kako biste kreirali neki od božićnih motiva kao što je bor ili snjegović. Ako vam je to komplicirano, uvijek možete kupiti gotov prišivak koji onda šivaćom mašinom aplicirate na pulover.

Singer 3210 SIMPLE sada se prodaje po akcijskoj cijeni od 1599 kuna, a za one iskusnije tu je i model Singer TRADITION 2259, koji možete nabaviti po cijeni od 1899 kuna.
Dodatne informacije o proizvodima i akciji nalaze se ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju