Biste li dozvolili najboljoj prijateljici koja nije frizerka i ne zna šišati da vas ošiša? Ovaj mali eksperiment s četiri prijateljice izveo je portal BuzzFeed. Doznajte kakve su bile reakcije nakon šišanja

Najbolje prijateljice Lindsay i Alana te Liz i Carmyn odvažile su se učiniti nešto što se ne bi usudila svaka žena – Lindsay je dozvolila Alani da je ošiša, a Carmyn Liz iako ni Alana ni Liz nemaju nikakvog frizerskog iskustva.

'Mislim da bi Lindsay stajala frizura kakvu ima Kate Bosworth', kazala je Alana, dok je Liz rekla da će Carmyn pokušati ošišati u duge slojeve poput Sofije Vergare.

'Malo sam nervozna, ali u isto vrijeme imam puno povjerenje u Liz, mislim da će ispasti dobro', rekla je Carmyn prije nego je Liz uzela škare u ruke i krenula je šišati.

'Imam debelu valovitu kosu, možda se neće puno vidjeti ako ne bude dobro', tješila se Carmyn. Plavokosa Lindsay je pak zavapila:

'Imam osjećaj da mi puno kose pada na pod.'

'Nije ni približno loše kako misliš', tješila ju je Alana. Nakon što je šišanje završilo Carmyn se pogledala u ogledalo i odahnula:

'Dobro je. Iznenađena sam i zadovoljna frizurom. Nije me ošišala previše i frizura je slojevita.' Lindsay je pak bila nešto manje oduševljena.

'Ne bi smjela više nikoga šišati. I dalje te volim. Ali sutra definitivno idem u frizerski salon'
, iskrena je bila Lindsay.

 

Women BFFs Cut Each Others' Hair

Posted by BuzzFeed Video on 25. listopad 2015

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju