Na što se, prema svojem horoskopskom znaku, trebate najviše usmjeriti u 2024. godini?

Galerija Mačka Rečenica koju treba čuti svaki horoskopski znak Rečenica koju treba čuti svaki horoskopski znak +9 Rečenica koju treba čuti svaki horoskopski znak

Upamtite rečenicu koja opisuje vašu 2024. i vratite joj se kada vam je teško.

1. Ovan

Vrijediš više nego što možeš zamisliti.

2024. je godina velikog rasta i za vaš imidž i za vaš bankovni račun. Kako se vaši resursi povećavaju, tako će rasti i vaše samopouzdanje. Nakon što ste se 2023. osjećali pomalo manje vrijedno od drugih, možda ćete se zapitati zaslužujete li ovu sreću, ali zapamtite da ste vrijedni svega.

2. Bik

Tvoj sjaj unosi toplinu u tvoj život i živote drugih oko tebe.

Uložili ste toliko truda ove godine i unatoč onome što mislite, taj trud nije prošao nezapaženo. 2024. je vrijeme da zapamtite da vas ne definira vaš uspjeh, već unutarnji sjaj.

3. Blizanci

Ne možeš sipati iz prazne čaše. Stavi se na prvo mjesto.

Nakon posljednjih nekoliko teških mjeseci 2024. je vaša godina odmora i opuštanja. Planet obilja Jupiter putuje kroz vaš nesvjesni sektor veći dio godine dajući vam prostor da se povučete i kultivirate svoj privatni svijet.

4. Rak

Čudo se dogodi kada ga najmanje očekuješ.

Planet obilja Jupiter putuje kroz vašu javnu sliku tijekom cijele 2024. dajući vam motivaciju i zamah koji su vam potrebni da ostvarite svoje snove. Čuda se događaju, a mogu se dogoditi i vama.

5. Lav

Uspjeh nagrađuje strpljive.

Godina 2024. donosi olakšanje i za vašu karijeru i za odnose s drugima. Sve se činilo i kaotično protekle godine, ali uskoro ćete imati više slobode za povezivanje i utjecaj. Sljedeća godina donosi vam sva priznanja koja zaslužujete.

6. Djevica

Raširi krila i leti.

Iako ste oduvijek vrijedni kada je u pitanju posao, ova godina bila je posebno teška. No 2024. je godina koja će vam dati slobodu istraživanja. Bilo da se vraćate u studentske klupe, pokrećete novi posao, putujete ili se bavite duhovnom praksom, opušteni ste i spremni za let.

Nova godina donosi nove prilike.

7. Vaga

Rast je jedini dokaz života.

Ekspanzivni Jupiter provest će 2024. u vašem sektoru partnerstva i zajedničkih resursa podsjećajući vas na to koliko rastete kroz suradnju i odnose. Iako ćete također naporno raditi, imate iznimno veliku podršku da prebrodite teška vremena. Usredotočite se na ono zbog čega se osjećate velikim.

8. Škorpion

Prava ljubav pokreće planine.

Godina 2023. bila je godina u kojoj ste naučili preživjeti i ponovno se uzdignuti s dna. Bila je to transformativna godina, kao nijedna druga. Vaš imidž i identitet postali su oblikovaniji i profinjeniji. Sada ste spremni povezati se s nekime tko će vam iz korijena promijeniti život nabolje. Neka 2024. bude godina ljubavi.

9. Strijelac

Briga za sebe ključ je zdravlja.

Planet rasta Jupiter veći dio 2024. usmjeren je na vaše zdravlje, zbog čega je posebno važno da se dobro brinete za svoje tijelo i um. Ako ste imali problema s pronalaženjem rješenja za zdravstvene probleme, ovo je godina u kojoj ćete konačno pronaći adekvatan način liječenja.

10. Jarac

Pleši kao da te nitko ne gleda.

Posljednjih nekoliko godina pažljivo ste rukovali sa svojim resursima i pozorno pazili na potrošnju. I to se isplatilo. Neka 2024. opet bude godina u kojoj ćete stvari raditi samo iz zabave. Poanta nije pretjerati u uživanju, već pronaći točku koja vam donosi gotovo pa blaženi osjećaj.

11. Vodenjak

Dom je mjesto od kojeg sve počinje.

Ove je godine na vama bio toliki pritisak da uvijek budete tu za sve i svakoga, posebno za kolege i prijatelje. Srećom, 2024. vam omogućuje da se usredotočite na udobnost doma i obitelj. Uspjeh dolazi kada se vratite u kontakt sa svojim korijenima i temeljima.

12. Ribe

Povjerenje je plod izgradnje kvalitetnih odnosa.

Horoskop od Božića do Nove godine Horoskop: Što zvijezde spremaju vašem znaku u ovome tjednu?

Posljednjih nekoliko godina osjećali ste se izolirano ili nepovezano s drugima, a 2024. je godina ponovnog uspostavljanja kontakta. Bilo da samo ćaskate s prijateljima ili vodite projekte u svojoj zajednici, cilj je okupiti ljude kojima vjerujete.

Rečenica koju treba čuti svaki horoskopski znak Rečenica koju treba čuti svaki horoskopski znak (Foto: Zadovoljna.hr)

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju