Hladno, ali sunčano subtnje jutro na ulice je izvuklo brojne šetače, a jedna od omiljenih lokacija bila je zagrebačka špica kojom je prošetala i Olja Vori.

Galerija Olja Vori Olja Vori na zagrebačkoj špici Olja Vori na zagrebačkoj špici +3 Olja Vori na zagrebačkoj špici

Uvijek modno zanimljiva Olja i ovaj je put privlačila pozornost svojom odjevnom kombinacijom kojom su dominirale dvije boje, svjetloplava i bež.

Za subotu u centru grada Olja je odjenula dugu pletenu haljinu s povišenim ovratnikom. Plava haljina napravljena je od rebrastog materijala i ravnog je kroja, a modeli poput ovoga su među najpopularnijima u hladnijem dijelu godine. Boja je ona koja ju je podigla na višu razinu i učinila komadom koji neće promaknuti zaljubljenicama u modu.

Olja Vori na zagrebačkoj špici Olja Vori na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Preko haljine Olja je nosiila plavi kaput i plavi šal s resicama na rubovima.

Ostatak kombinacije činili su komadi u bež boji.

Olja je nosila kožne gležnjače Matilda brenda Inuikii. Radi se o toplim gležnjačama na vezanje s debelim, rebrastim potplatima.

Gležnjače brenda Inuikii Gležnjače brenda Inuikii (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Brend na svojoj stranici ovaj model  naziva tenisicama. Opisuju ih kao model izrađen od vrhunske kože, s ultra laganim, ali debelim potplatom. Stopala održavaju toplima zahvaljujući toploj unutarnjoj podstavi.

Kada su u pitanju modni dodaci, pozornost je itekako privlačila torba modne kuće Marc Jacobs.

Torba brenda Marc Jacobs Torba brenda Marc Jacobs (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o tote torbi napravljenoj od mekane teddy tkanine kojoj je savršen par bila takozvana bucket kapa također napravljena od toplog i ugodnog materijala.

Em topla, em udobna: Maksi suknja Olje Vori koja u sezoni jesen/zima nema konkurenciju Olja Vori na zagrebačkoj špici - 6 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 7 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 1 +4 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 2

Olja Vori u sakou koji zbog detalja na džepovima "viče" da se Božić bliži Olja Vori u maksi suknji i mokasinkama brenda Ganni - 2 Olja Vori u maksi suknji i mokasinkama brenda Ganni - 1 Olja Vori u maksi suknji i mokasinkama brenda Ganni - 3 +5 Olja Vori nosi mokasinke brenda Ganni

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju