Olja Vori nije propustila beauty događanje na kojem je brend za njegu kose QIQI predstavio redizajn svojih proizvoda. Olja je jedna od onih dama koje se mogu pohvaliti dugom, njegovanom kosom koju je za ovu priliku nosila raspuštenu i stiliziranu sa strane.

Galerija Olja Vori u maksi suknji i mokasinkama brenda Ganni - 2 Olja Vori u maksi suknji i mokasinkama brenda Ganni - 1 Olja Vori u maksi suknji i mokasinkama brenda Ganni - 3 +5 Olja Vori nosi mokasinke danskog brenda Ganni

Beauty event bio je prilika i za pokazati novu odjevnu kombinaciju, s kojom je Olja Vori još jednom dokazala da ima vlastiti stil te da se uvijek potrudi svojim modnim izdanjem ostaviti dojam. Ovoga puta svoj stajling složila je od lepršave bijele suknje maksi kroja od svilenkastog materijala uz koju je nosila crni svjetlucavi sako klasičnog kroja.

Olja Vori u maksi suknji i mokasinkama brenda Ganni - 1 Olja Vori u maksi suknji i mokasinkama brenda Ganni (Foto: John Pavlish)

Sako izrađen od vunenog materijala nalik bukleu ima zgodne detalje na džepovima, velike mašne ukrašene bijelim biserima, koje podsjećaju na dekorativne božićne mašne. Zbog toga detalja daje se naslutiti da je Olja već u predblagdanskom raspoloženju, a još malo svečanog stila dodala je sa svjetlucavom srebrnom torbicom.

Olja Vori nosi mokasinke brenda Ganni Olja Vori nosi mokasinke danskog brenda Ganni (Foto: www.ganni.com)

I cipele koje je odabrala imaju svjetlucavi element, a riječ je o crnim mokasinkama iz nove kolekcije danskog brenda Ganni, ukrašenima srebrnim cvjetićem. Mokasinke imaju zanimljivu četvrtastu petu, a izrađene su od fine, glatke kože.

Brend Ganni osnovao je galerist Frans Truelsen 2000. godine, a popularnost je počeo stjecati u kasnim 2010.-ima pod vodstvom bračnog para Nicolaja i Ditte Reffstrup. Gannijevu odjeću i obuću nose i slavne dame poput sestara Gigi i Belle Hadid, Selene Gomez, Dakote Johnson i Emily Ratajkowski.

Bella Hadid u čizmama danskog brenda Ganni Bella Hadid u čizmama danskog brenda Ganni (Foto: Profimedia)

Haljina Olje Vori u kojoj ćete uvijek biti primijećeni Olja Vori u haljini 2NDDAY na zagrebačkoj špici - 2 Olja Vori u haljini 2NDDAY na zagrebačkoj špici - 3 Olja Vori u haljini 2NDDAY na zagrebačkoj špici - 1 +1 2NNDAY, Think Twice maksi haljina, 249,95 eura

Izdanje u kaubojkama i čipkastoj haljini zbog kojeg su se na špici mnogi okrenuli za Oljom Vori Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 3 Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 1 Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 2 +7 Olja Vori nosi čipkastu haljinu brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju