U modnom smislu slavne dame možemo podijeliti na ljubiteljice modnih eksperimenata i modne ziherašice. Kraljica potonje skupine svakako je 52-godišnja holivudska glumica Jennifer Aniston. Od samog početka karijere Jennifer je vjerna jednostavnim kombinacijama sastavljenima od klasičnih odjevnih komada.

Uglavnom se drži i klasične palete boja pa tako u njezinoj garderobi dominiraju neutralne nijanse. Ormar joj je prepun crnih komada, bez obzira na to radi li se o odjeći, obući ili dodacima. Kada se malo bolje pogledaju njezina izdanja, lako je uočiti kako zapravo uvijek nosi isto.

U nastavku pogledajte kojih to 10 svevremenskih komada vlada u ormaru Jennifer Aniston.

1. SAKO

Bez obzira na to ide li na crveni tepih, snimanje neke televizijske emisije ili u kupovinu, sako je neizostavan dio njezinih kombinacija.

2. DUGA CRNA HALJINA ZA SVEČANE PRIGODE

Ne može neutralnije i jednostavnije od crne haljine, apsolutne kraljice elegancije. Među haljinama koje je Jennifer nosila na crvenim tepisima najviše je onih u crnoj boji.

3. MALA CRNA KOŽNATA HALJINA

Kada se želi malo odmaknuti od tradicije, umjesto klasičnog modela male crne haljine glumica bira onaj napravljen od kože.

4. CRNI KOMBINEZON

Najbolja zamjena za haljine su kombinezoni, a Jennifer je i u ovom slučaju vjerna crnim modelima.

5. CRNE ČIZME DO KOLJENA

Njezin omiljen model čizama svakako je crni model od brušene kože koji seže do koljena. Jennifer ga najčešće nosi uz suknje i haljine, ali i uz traperice.

6. DUGI KAPUT

Što je ormar bez jednog dobrog kaputa? Glumica preferira duže modele.

7. ŠEŠIR

Njezin omiljen modni dodatak zasigurno su šeširi. Osim što su odlično pomagalo za skrivanje od fotografa, izgledaju fantastično u svim varijantama.

8. "KAKI" HLAČE

Nema veće ljubiteljice kaki hlača među slavnima od Jennifer Aniston. To je model hlača koje najčešće nosi tijekom letova avionom ili prilikom odlaska u šoping.

9. PLAVE TRAPERICE + BIJELE TENISICE

Ništa toliko ne asocira na ležernost koliko kombinacija dobrih starih plavih traperica i bijelih tenisica. Jennifer najviše voli udobnije "boyfriend" modele traperica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju