Ovog Uskrsa očaraj svoje najdraže Dolcela Premium kokos pudingom

 

Nismo se skoro ni okrenuli, a Uskrs nam je već pred vratima. Pripremi se na vrijeme i već danas isprobaj novi Dolcela Premium kokos puding, ako još nisi. A kad te osvoji novi okus, iznenadi i svoje najdraže.

Moraš priznati da volimo blagdane jer volimo druženja s obitelji i prijateljima. Kad kažemo druženja, zapravo mislimo na uživanje u ukusnom ručku ili druženje uz finu večeru. Najviše veselja ipak odnosi neizostavni desert. Nakon kuhane šunke i jaja, hrena, mladog luka, sira i vrhnja, razveselit će nas uskršnja pinca i kolači od dizanog tijesta s makom i orasima…

Spremna za novu tradiciju?

No, možda je ovo godina u kojoj ćeš se odvažiti na nešto malo drugačije. Ako si spremna za nove okuse, onda imamo pravu (po)slasticu!

To je novi Dolcela Premium kokos puding. Po čemu je poseban? Kremasta tekstura pudinga obogaćena je mrvicama kokosa. Okus pudinga je raskošan i mirisan, a opet nježan i nenametljiv. Može biti samostalan desert, a može se koristiti i kao krema u kolačima ili kao dio voćnih slastica.

Novi Dolcela Premium kokos puding osvaja nepce na prvo kušanje. Tko zna, možda ovaj puding i slastice koje pripremiš s njime, postanu nova uskršnja tradicija.

Vanilija i čokolada, uvijek siguran odabir

Uz novi Dolcela Premium kokos puding, tu su i svima dobro poznati okusi Dolcela puding vanilija i Dolcela puding čokolada. Njih nije potrebno posebno predstavljati zar ne? Ovi pudinzi mogu se jesti samostalno, kombinirati s drugim pudinzima i raznoraznim dodacima – čokoladom, bademima, keksima, voćem... Pri serviranju slobodno daj mašti na volju te ih posluži u kalupima, čašama ili zdjelicama.

Odvažite se ovog Uskrsa pa uz pincu ili kolače od maka ili oraha, pripremite i desert od Dolcela pudinga. Odabir recepata olakšat će Dolcela aplikacija koja sadrži više od 1000 slasnih recepata pa vam inspiracije za slastice neće manjkati.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju