Zdrava, sjajna i bujna kosa san je svake žene. Pomno biramo proizvode koje nanosimo na nju, provodimo sate i sate kod frizera te pazimo što unosimo od prehrane.

 Međutim, jesmo li svjesne kako ju tretiramo izvana? Kvalitetna njega poput ulja, maski i kura igra važnu ulogu u zdravlju kose te uveliko pomaže u izbjegavanju oštećenja, nedostatka volumena i sjaja.

Međutim dobru njegu ne čine samo kvalitetni proizvodi koje stavljamo na kosu već i kvalitetni uređaji koji vode računa o njezinom zdravlju. Složit ćemo se da se svaka kosa razlikuje te samim time treba personaliziranu njegu, jer kao što je svaka žena jedinstvena, tako je i njezina kosa jedinstvena i stoga zaslužuje njegu nove generacije.

Revoluciju u njezi kose donosi Philips sa svojom tehnologijom SenseIQ koja će zauvijek promijeniti način na koji brinete o svojoj kosi!
Inovativna tehnologija SenseIQ radi na principu umjetne inteligencije pri čemu osjeća vašu kosu, prilagođava joj se i njeguje ju. Ovisno o vašim beauty ritualima i vremenu koje vam je potrebno da pripremite svoju kosu za izlazak iz kuće, oduševit ćete se Philipsovim inovativnim sušilom. Ono je dizajnirano sa snažnim protokom zraka s kojim napokon možete uživati u jednostavnijem i bržem sušenju svoje jedinstvene kose s čak 3 nastavka: nastavkom za oblikovanje (mlaznica 7mm), magičnim opuštajućim masažerom vlasišta i difuzorom za kovrčavu kosu. Tijekom čitavog feniranja, digitalni infracrveni senzor mjeri temperaturu vaše kose, analizira prikupljene podatke te joj prilagođava snagu i toplinu sušenja više od 12 tisuća puta te na taj način sprječava pregrijavanje i oštećenje kose.
U tome mu pomažu i pametni digitalni programi koji između 5 načina sušenja na digitalnom LED zaslonu odabiru najprimjerenije temperature i snagu protoka zraka te vaše stiliziranje čine ugodnim i njegujućim iskustvom, ostavljajući pritom kosu glatkom, zaglađenom i mekom.

Ukoliko poželite imati prekrasne valove kao da ste izašle iz salona, oduševit ćete se brzim i iznimno jednostavnim Philips Auto Curlerom s tehnologijom SenseIQ. Jednim pritiskom na gumb s naznakom zvučnom signala dobivate valove za kojima se svi okreću. On je jedini uvijač koji ćete ikad trebati jer s tehnologijom SenseIQ i pametnim mikroprocesorom, neprekidno detektira temperaturu vaše kose te na taj način sprečava njezino pregrijavanje, istovremeno pružajući volumen i sjaj kakav zaslužujete. Ako se ipak u zadnji tren odlučite za savršeno ravnu i sjajnu kosu, isprobajte Philipsov uređaj za ravnanje kose koji će vam sačuvati do 70% prirodne hidratiziranosti kose pri svakom oblikovanju, sprečavajući njezino isušivanje i oštećivanje.
Više o Philips SenseIQ liniji za kosu čitajte ovdje i konačno promijenite način na koji se brinete o svojoj kosi!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju