Popularna knjižna trilogija 'Pedeset nijansi sive' britanske spisateljice E. L. James dobiva svoga novog člana – roman po imenu 'Grey'. Riječ je staroj priči, odnosno radnji prvog romana, ali napisanog iz perspektive njenog glavnog lika – Christiana Greya


Ljubiteljice knjige 'Pedeset nijansi sive' diljem svijeta slave zbog najave izlaska novog naslova u serijalu. Autorica romana objavila je da u 18. lipnja – na rođendan glavnog muškog lika romana, izlazi roman po naslovu 'Grey'.

Priča prve knjige u serijalu Pedeset nijansi sive ispričana je na nov način - kroz perspektivu Christiana Greya.

Riječ je o preradi prvog romana iz serijala, koju je E. L. James napisala iz perspektive Christiana Greya, a potaknuta brojnim zamolbama obožavateljica ove knjižne trilogije.

'Christian je vrlo složen lik i čitatelji su od početka bili fascinirani njegovim željama, motivacijom i prošlošću. Također, kao što zna svatko tko je ikad bio u vezi, uvijek postoje dvije strane priče,' pojasnila je razloge za ovaj knjižni projekt autorica knjige u službenom obraćanju.

Trilogija 'Pedeset nijansi sive' je prodana u više od sto milijuna primjeraka diljem svijeta, a po prvoj knjizi ove je godine napravljen istoimeni film koji je dobio podijeljene kritike javnosti.

 

A photo posted by E L James (@erikaljames) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju