Uživajte na humanitarnom koncertu 'Silvijin zlatnik' uz domaće estradne dive i pomognite Centru za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka

Vanna, Nina Badrić, Natali Dizdar, Ivana i Marija Husar, Zorica Kondža, Gabi Novak, Maja Vučić samo su neke od naših estradnih diva koje će zapjevati na humanitarnom koncertu 'Silvijin zlatnik'.

Koncert, pod motom 'I riječi liječe', održat će se u dvorani Vatroslav Lisinski 14. travnja u 20 sati, a sav novac prikupljen od prodaje karata ići će Centru za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka udruge Sve za nju!

>> Riječima i djelom pomognite ženama oboljelima od raka

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinski ili on-line na www.lisinski.hr.

Centar za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka treba postati važan psihoonkološki centar u Hrvatskoj organiziran izvan kliničke ustanove, no istovremeno vrhunski specijaliziran za davanje informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka, kao i njihovim obiteljima.

Akciju za obnovu prostora Centra pokrenula je udruga Sve za nju! žena oboljelih od raka dojke , a partner je Zagrebačka banka, koja je donirala donaciju godine u iznosu od 300.000 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju