Haljina koja je u kratkom vremenskom razdoblju zarazila cijeli svijet još uvijek je česta gošća svečanih događanja. 'Bondage' dizajn s potpisom Herve Leger napravljen je za superfit tijela koja poput elastične trake obavija ističući sve detalje i nepravilnosti, ali istovremeno veliča svaki oblik ženskog tijela

U vječne komade koji su obilježili modnu povijest svoje mjesto zauzela je 'bondage' haljina, a dizajnera Hervea Legera koju ju je popularizirao lansirala na tron omiljenog među ženama diljem svijeta. Prva koja je prepoznala moć haljine napravljene od niza elastičnih trakica bila je 2000. godine Victoria Beckham, nakon čega je samo par godina poslije uslijedila poplava hit kroja.

Uz mnoštvo noviteta na modnoj sceni, čak više od desetljeća poslije prve lansirane kolekcije bandage haljine, gotovo da nema crvenog tepiha na kojemu 'it' haljina ne vodi glavnu riječ.

Njezinu popularnost evoluirale su nedavno dvije dame posve različite građe tijela, vitka i mišićava američka glumica Ashley Judd i potpuna joj suprotnost raskošna britanska starleta Kelly Brook.

Popularna haljina koja ne trpi nepravilnosti jednako je uspješno utegnula njihova tijela,i još jednom potvrdila svoju moć veličanja svake ženske figure.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju