Da jabuka ne pada daleko od stabla, pokazala nam je još jedna poznata kći. Valentina Paloma Pinault, kći Salme Hayek i François-Henrija Pinaulta, ima tek 15 godina, a osvaja svijet mode i glamura.

Galerija Valentina Paloma Pinault Valentina Paloma Pinault Valentina Paloma Pinault +1 Valentina Paloma Pinault

Već na prvi pogled možemo primijetiti da je naslijedila maminu ljepotu, ali i smisao za modu.

Često je viđamo u društvu svojih roditelja, što je svakako netipično za jednu 15-godišnjakinju.

Redovita je gošća na revijama poznatih dizajnera, odrasla je okružena svjetlima reflektora, a moda i glamur su put kojim i sama želi ići. 

Valentina Paloma Pinault Valentina Paloma Pinault (Foto: Profimedia)

Njezina mama već je desetljećima simbol ljepote, a njezin tata, François-Henri Pinault, je francuski poslovni čovjek te predsjednik i izvršni direktor luksuzne modne grupacije Kering, pod čijim imenom stoje Gucci, Cartier, Sant Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Puma i mnogi drugi brendovi.

Valentina je zablistala na reviji Saint Laurenta za jesen 2023. koja je održana u sklopu pariškog tjedna mode, u zlatu od glave do pete. Odjenula je uski top u zlaćanoj nijansi, koji je odlično uparila s maksi zlatnom suknjom od krep satena i vrtoglavo visokim platformama.

Valentina Paloma Pinault Valentina Paloma Pinault i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia)

Plavu kosu je oblikovala u razbarušenu pletenicu, a kombinaciju je zaokružila zlatnim dodacima, od kojih su se posebno istaknule vintage torbica, strast koju dijeli sa svojom majkom te zlatna narukvica koju je nosila preko dugog rukava.

Salma je jednom prilikom za meksički Vogue rekla da joj Valentina nikad nije dopuštala da joj ona bira odjeću, čak ni kad je bila mala i da joj se to sviđa kod nje - jer je vjerna sebi, samostalna i odlučna mlada djevojka. 

Slavne žene koje izgledaju baš poput svojih mama Marcheline Bertrand i Angelina Jolie Kaia Gerber sliči na svoju mamu Cindy Crawford Meryl Streep i Mamie Gummer +3 Ava Phillippe je ista Reese Witherspoon

Ubrzo nakon što su se Salma i François-Henri upoznali u Parizu, njihova je ljubav buknula. Vjenčali su se 2009., dvije godine nakon što se rodila Valentina. Poznata glumica često ističe kako ima odličan odnos sa svojom kćeri i da je na nju jako ponosna.

Valentina Paloma Pinault Valentina Paloma Pinault (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju