Djevojke ne sanjaju samo o ružama, bombonjerama ili dijamantima, nego i o nezaboravnim uspomena. Evo kako ga navesti za poklon

Otvaranje poklona na Valentinovo često se iz uzbudljivog trenutka pretvori u pravi neugodnjak. Svi smo se susreli s time da nam voljena osoba pokloni nešto, na što mi ni u ludilu ne bismo potrošili novce. U tome trenutku preostaje nam se samo nasmijati i zahvaliti jer ''poklonjenom konju se ne gleda u zube''. Ove godine preuzmite stvari u svoje ruke i više se nikad nećete morati crvenjeti. Dajte mu do znanja da djevojke ne sanjaju samo o ružama nego i o nezaboravnim uspomenama.

Zabavne vanjske aktivnosti koje nemamo priliku iskušati svaki dan ili odlazak u toplice na romantičan vikend, oborit će s nogu svaku ženu. Iako pripadnice nježnijeg spola očekuju da im partner čita misli, često ostanu razočarane. Stoga vam donosimo načine kako ga navesti da se sljedeći put ne pojavi s krivim poklonom.

1. Započni razgovor

Pitajte ga što želi kako bi se on zainteresirao za vaše želje. Iako se ovo možda čini očito, neki ipak vole saznati koji bi poklon on izabrao. Ako ste jedna od onih koja ne voli iznenađenja, a već danima sanjate o intimnoj atmosferi u bazenu uz tonove harfe i šampanjac, možda je bolje da mu to date do znanja. Kako biste bili sigurni da ćete u tome uspjeti, pronađite aktivnosti koje neće moći odbiti.

Nakon priče o uživanju u blagodatima wellnessa, zainteresirajte ga adrenalinskom zabavom, vožnjom u dvoje quadom kroz prirodu od koje će mu sigurno uzavreti krv u žilama. Iako će mu se činiti da je takav spoj teško naći, rješenje mu ponudite s međimurskim rajem na zemlji Termama Sveti Martin gdje će sigurno pronaći nešto za sebe i naravno za vas.

2. Ostavi za sobom uočljive ''znakove''

Ako je vaša veza na samom početku ili mu pak ne želite izravno reći što očekujete na Dan zaljubljenih, ostavite poruke s indirektnim savjetima što vam pokloniti. Zašto ovo Valentinovo ne biste dali mašti na volju. Slatke poruke kao što su S tobom i na kraj svijeta, a za početak može i u toplice, U vinu je istina, krije li se ona u međimurskim podrumima ili Znaš da volim klopat, vodi me u Le Batat sigurno će mu izmamiti osmijeh na lice i teško će vas moći odbiti.

3. Posluži se čarima društvenih mreža

Društvene mreže korisne su za mnoge stvari, a možete ih pretvoriti i u svoga pomoćnika za dobivanje željenog poklona. Dijeljenjem postova ili lajkanjem određenih stranica, primjerice svojih najdražih toplica, možete mu dati do znanja što vas zanima. Ako vaša jača polovica ima detektivske sposobnosti to mu neće promaknuti. Ako ni to ne uspije, otvorena stranica sa željenim aktivnostima na webu, nešto je izravniji pokušaj.

4. Prepusti to prijateljima

Kušanje vina na slijepo sigurno je zanimljivije s ekipom, a ukoliko se pak zaželite svoga dragoga uvijek se možete odvojiti u osamu.

Ako vaš dečko, zaručnik ili suprug nije ''zagrižen'' za društvene mreže kao vi, možda je bolja opcija da s prijateljima podijelite što očekujete za ovo Valentinovo. Kako će oni shvatiti vašu poruku ovisi o njima, ali nema ništa bolje od tradicionalnog prenošenja poruke. Još je bolje ako vaši prijatelji imaju iste interese kao i vi pa se zaputite u zajedničke avanture.

Kušanje vina naslijepo sigurno je zanimljivije s ekipom, a ukoliko se pak zaželite svoga dragoga uvijek se možete odvojiti u osamu. Noćno kupanje u termalnim vodama te uskusna međimurska hrana u mirnom okruženju Terma Sveti Martin nesumnjivo će zadovoljiti sve vaše apetite.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju