U mnoštvu zabavnih, duhovitih i fora natpisa koji krase personalizirane poklone i predmete iz radionice domaćeg brenda Valtis stuff, svaka ljubiteljica džina raspametit će se upravo zbog natpisa na temu tog popularnog pića. "Kupim džin da imam kada netko dođe, eee onda dođem ja", samo je jedan od natpisa koji nas je oduševio i nasmijao.

Galerija Domaći brend Valtis stuff izrađuje personalizirane poklone s jako fora natpisima na temu džina - 6 Domaći brend Valtis stuff izrađuje personalizirane poklone s jako fora natpisima na temu džina - 7 Domaći brend Valtis stuff izrađuje personalizirane poklone s jako fora natpisima na temu džina - 8 +9 Kod Valentine možete naručiti i personaliziranu bocu džina ili piva, kao i pakiranja sa slatkišima

Osim s džinom, grafička dizajnerica Valentina Kopijar, vlasnica brenda Valtis stuff, poigrava se i s drugim genijalnim natpisima koji se nalaze na šalicama, torbama, majicama i naročito traženim otiračima. Kod Valentine možete naručiti i personaliziranu bocu džina ili piva, kao i pakiranja sa slatkišima.

Domaći brend Valtis stuff izrađuje personalizirane poklone s jako fora natpisima na temu džina - 5 Kod Valentine možete naručiti i personaliziranu bocu džina ili piva, kao i pakiranja sa slatkišima (Foto: Valtis stuff)

Svaki proizvod ima svoje godišnje doba, ajmo to tako reći. Džin se najviše prodaje tokom ljeta, žene ga najviše vole, ali je cjelogodišnji proizvod. Pred nogometnu sezonu i Božić najpopularniji poklon set bio je personalizirani pivski set koji dolazi upakiran u poklon kutiju s ukrasnom slamicom i mašnama. Za Dan očeva radili smo personalizirane čekiće s posvetama, pred kraj školske godine uz džin setove potražnja je bila i za personaliziranim torbama s natpisima poput 'ovako izgleda najbolja učiteljica', govori Valentina Kopijar.

Domaći brend Valtis stuff izrađuje personalizirane poklone s jako fora natpisima na temu džina - 4 Genijalni natpisi na personaliziranim predmetima iz radionice brenda Valtis stuff (Foto: Valtis stuff)

Od samoga početka Valtis stuff fokusirao se na ženski dio publike, ali Valentina ističe kako ih jako veseli to što se u posljednjih godinu dana muški dio populacije jako povećao kod narudžbi njihovih proizvoda, poput personaliziranog Raffaela i slatkih setova (Nutella, Linolada sa šalicom) i, naravno, džinova koje bi poklanjali svojim boljim polovicama povodom Valentinova, Majčinog dana, Dana žena i rođendana.

Obožavamo to što smo dio najposebnijih trenutaka u nečijem životu poput rođenja djeteta, velikih i važnih (okruglih) rođendana ili onih poput pitanja za kumstvo, dodaje. Većina tekstova, odnosno dizajna dolazi iz Valentinine mašte i glave, a ideja joj u većini slučajeva sine dok vozi auto, vječiti klasik pod tušem, općenito dok živi život. Sve proizvode poput cekera, poklon setova i majica rade i s tekstovima kupaca te se trude ostvariti sve želje svojih kupaca.

Domaći brend Valtis stuff izrađuje personalizirane poklone s jako fora natpisima na temu džina - 11 Genijalni natpis na otiraču koji će svakoga nasmijati (ne samo GLS) (Foto: Valtis stuff)

Jedan od naših najpopularnijih proizvoda i natpisa jest otirač 'nema nas doma, landramo' i sve vezano za dostave, kao i otirač s natpisima 'spasi moj brak, sakrij pakete', 'da gls, opet ova kuća', personalizirani džinovi s natpisom 'mamini tekući živci' i slično. Ali meni najdraži je natpis koji je buknuo na našem TikToku, pivskog poklon seta 'ljubavi, hoćeš li mi ga staviti' koji je idealan poklon za Valentinovo koje je sada uskoro, iza ugla, ističe.

MIKO: Brend torbi i ruksaka iz Slavonije koji ima sve više obožavateljica Hrvatski brend torbi Miko koji ima sve više obožavateljica - 14 Hrvatski brend torbi Miko koji ima sve više obožavateljica - 13 Hrvatski brend torbi Miko koji ima sve više obožavateljica - 17 +14 Hrvatski brend torbi Miko koji ima sve više obožavateljica - 15  

Najvažnije im je i to da svaki njihov proizvod dođe do kupca u komadu, kvalitetan, i tu ulažu puno truda.

Volimo i svaki puta nam izmami osmijeh kada je naš proizvod uspješno poklonjen i kada je uljepšao važne događaje u životima naših kupaca, dodaje vlasnica brenda Valtis stuff.

Domaći brend Valtis stuff izrađuje personalizirane poklone s jako fora natpisima na temu džina - 1 Brend Valtis stuff izrađuje personalizirane predmete koji će raspametiti ljubiteljice džina (Foto: Valtis stuff)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju