Vanja Modrić pratila je svog supruga na dodjeli FIFA-inih nagrada za najbolje igrače godine održane u Londonu. Za ovaj vrlo poseban događaj u obitelji Luke Modrića koji je proglašen najboljim igračem svijeta, njegova supruga izabrala je haljinu koja dokazuje da klasika i elegancija uvijek pobjeđuju.

Galerija Vanja Modrić sa suprugom Lukom i djecom na dodjeli FIFA-inih nagrada za najbolje igrače godine Vanja Modrić sa suprugom Lukom i djecom na dodjeli FIFA-inih nagrada za najbolje igrače godine Vanja Modrić - 1 +4 Vanja Modrić

Elegantna, klasična crna haljina
do poda bila je izbor Vanje Modrić za sinoćnju FIFA-inu svečanost u Londonu koja je ujedno bila i jedan od najvažnijih događaja u povijesti hrvatskog sporta. Luka Modrić proglašen je najboljim nogometašem svijeta, a uz našeg šampiona veliku pažnju plijenila je i njegova lijepa supruga Vanja koja se na neki način pobrinula da njen izbor toalete ne zasjeni postignuće njenog supruga i velikog nogometaša.

S ovakvim izborom svečane toalete Vanja Modrić pokazala je da klasika i elegancija uvijek pobjeđuju



Naime, 36-godišnja majka troje djece odjenula je decentnu dugačku crnu haljinu zakopčanu do grla ukrašenu detaljima od tila. Haljina je lijepo padala do poda, a Vanja ju je upotpunila crnom torbicom i velikim crno-bijelim prstenom. Njen make-up također je bio umjeren, a nokte je uljepšala lakom divne boje burgundca.

S ovakvim izborom svečane toalete Vanja Modrić pokazala je da klasika i elegancija uvijek pobjeđuju.

U fotogaleriji pogledajte i prijašnja modna izdanja Vanje Modrić, a prisjetite se i njene čipkaste vjenčanice.

Vanja Modrić sa suprugom Lukom i djecom na dodjeli FIFA-inih nagrada za najbolje igrače godine Vanja Modrić sa suprugom Lukom i djecom Ivanom i Emom na dodjeli FIFA-inih nagrada za najbolje igrače godine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju