U napetoj utakmici protiv Belgije, koja je naposljetku završila bez golova, Hrvatska je izborila ulazak u osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva. Naši nogometaši i ovaj put imali su veliku podršku s tribina, a najveću potporu pružali su im njihovi najmiliji.

Galerija Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Sofia Vergara nosi veliki 11.12 model u bijeloj boji +3 Chanel 11.12

Tako je i obitelj Luke Modrića zdušno navijala na tribinama. Njegova djeca, supruga, sestra i roditelji nervozno su čekali završetak igre, a kada je sudac označio kraj utakmice, uslijedila je erupcija veselja i veliko slavlje.

Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 9 Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 9 (Foto: AFP)

S obzirom na to da se obitelji naših nogometaša rijetko pojavljuju u javnosti, sada očekivano izazivaju velik interes, pogotovo supruge, o čijem se stilu odijevanja naveliko piše.

Naravno, njihove navijačke kombinacije uglavnom su sportske i obojene u crvenu, bijelu i plavu boju, ali u njima se nađe mjesta i za pokoji dodatak ili detalj koji pažljivo oko modnih sladokusaca sigurno prepoznaje.

Devet supruga hrvatskih nogometaša koje privlače pažnju modnim stilom Izabel Kovačić Izabel Kovačić na vjenčanju Luka i Vanja Modrić +15 Vanja i Luka Modrić

Tako su ljubiteljice torbi u navijačkoj kombinaciji Vanje Modrić sigurno prepoznale torbu modne kuće Chanel. U pitanju je kultni model 11.12, koji je osmislio Karl Lagerfeld nakon svojeg dolaska u ovu francusku modnu kuću 1983. godine.

Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Model 11.12 zapravo je njegova interpretacija najpoznatije Chanelove torbe, slavnog modela 2.55, koji se desetljećima nalazi na popisu najpoželjnijih torbi. Njegov model 11.12 postao je prepoznatljiv po kopči s duplim slovom C i metalnim lancem isprepletenim s kožnatim detaljima.

Chanel 11.12 Chanel 11.12 (Foto: Chanel)

Ovaj model torbe dostupan je u tri veličine, a Vanja Modrić za sebe je odabrala srednji u bijeloj boji. Mnoge poznate dame s inozemne zabavne scene također obožavaju torbu 11.12, među njima i Sofia Vergara, koja također nosi bijelu varijantu poput Vanje.

Sofia Vergara nosi veliki 11.12 model u bijeloj boji Sofia Vergara nosi veliki 11.12 model u bijeloj boji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju