Vanja Modrić sa suprugom Lukom se uputila na ljetni odmor. Viđeni su na luksuznoj jahti usidrenoj oko talijanskog ljetovališta Portofino kako uživaju u moru i suncu.

Galerija Vanja Modrić u Portofinu u Italiji - 1 Vanja Modrić u Portofinu u Italiji - 2 Vanja Modrić u Portofinu u Italiji - 4 +3 Vanja Modrić u Portofinu u Italiji - 5

Vanja Modrić za boravak na jahti odabrala je vrlo ležerno i udobno izdanje sastavljeno od komada koje većina dama ima u svojem ormaru.

Kratke tamnoplava hlačice sparila je s odgovarajućom laganom košuljom s uzorkom, dok je ispod provirio dio tamnog kupaćem kostima koji se veže oko vrata.

Vanja Modrić u Portofinu u Italiji - 3 Vanja Modrić skinula je Valentinove natikače prije nego što je sišla s jahte (Foto: Profimedia)

Oči je zaštitila tamnim sunčanim naočalama, preko ramena prebacila kožnatu torbicu, a izdanje zaokružila s ručnim satom i nekoliko komada nakita.

Na nogama je nosila popularne Valentino sandale modela VLogo u smeđoj boji. Riječ je o kožnatim natikačama ravnih potplata s otvorenim prstima koje se prepoznaju, baš kao što im ime i sugerira, po velikom Valentinovom logu na prednjem dijelu modela.

Valentino sandale modela VLogo, 4435 kn Valentino sandale modela VLogo, 4435 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

VLogo sandale vole nositi brojne popularne dame iz javnog života, a posebno im je sklona Angelina Jolie.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Sandale udobne poput šlapica koje holivudska diva "ne skida" s nogu

Holivudska glumica obožava model u boji kože koje tijekom ljeta kombinira uz najrazličitije odjevne komade – od traperica do haljina.

Angelina Jolie voli nositi Valentinove natikače Angelina Jolie voli nositi Valentinove natikače (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju