Luka Modrić, nogometaš Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, primio je još jedno veliko priznanje. U Madridu mu je uručena nagrada "Marca Leyenda" koju cijenjene španjolske sportske novine Marca dodjeljuju za iznimne sportske uspjehe.

Galerija Luka i Vanja Modrić na dodjeli nagrade Marca Leyenda Influenserica Tamara Kalinić u haljini Cady i sandalama Fendi First Haljina Cady modne kuće Fendi u street style izdanju s Milanskog tjedna mode +5 Haljina Cady modne kuće Fendi

Među prijašnjim dobitnicima ovog priznanja nalaze se Pele, Messi, Ronaldo, Maradona, Zidane, Pete Sampras, Carl Lewis i mnogi drugi legendarni sportaši.

Ponosan sam što sam dobitnik ove nagrade među svim tim sportskim ikonama. Želio bih zahvaliti obitelji, prijateljima, suigračima, trenerima, ne bih isticao pojedince nego želim podijeliti ovo sa svim ljudima u mom životu, rekao je Luka Modrić.

Luka i Vanja Modrić na dodjeli nagrade Marca Leyenda Luka i Vanja Modrić na dodjeli nagrade Marca Leyenda (Foto: Profimedia)

Na dodjelu je došao u pratnji svoje supruge Vanje Modrić koja je zablistala u kombinaciji s potpisom luksuzne talijanske modne kuće Fendi.

Haljina Cady modne kuće Fendi Haljina Cady modne kuće Fendi (Foto: Fendi)

Od glave do pete bila je odjevena u njihove komade. Odabrala je haljinu mini kroja pod nazivom "Cady" koja je napravljena od bijele svile, s crnim ukrasnim printom od žakarda te zlatnim detaljima od lurkesa. Haljina ima i pripadajući remen s prepoznatljivom Fendi O’Lock kopčom, ali Vanja je za ovu prigodu remen izostavila iz svog izdanja.

Torbica Fendi First Torbica Fendi First (Foto: Fendi)

Uz nju je nosila i bijelu torbicu Fendi First te sandale iz istoimene linije. Upravo su sandale najupečatljiviji dio ove sjajne kombinacije.

Sandale Fendi First Sandale Fendi First (Foto: Mytheresa)

Sandale Fendi First Sandale Fendi First (Foto: Mytheresa)

Model s netipičnom potpeticom u obliku slova F vrlo je popularan među ljubiteljicama ove modne kuće. Dostupan je u raznim bojama, a Vanja je za sebe odabrala varijantu s remenčićima u zlatnoj, srebrnoj i brončanoj boji.

Influenserica Tamara Kalinić u haljini Cady i sandalama Fendi First Influenserica Tamara Kalinić u haljini Cady i sandalama Fendi First (Foto: Profimedia)

Haljina Cady modne kuće Fendi u street style izdanju s Milanskog tjedna mode Haljina Cady modne kuće Fendi u street style izdanju s Milanskog tjedna mode (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju