Luka Modrić, jedan od najboljih svjetskih nogometaša i obožavani kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, jučer je imao poseban razlog za slavlje. Njegova voljena supruga Vanja, s kojom je u braku od 2010. godine, jučer je imala rođendan.

Galerija Luka i Vanja Modrić Vunena jaknica modne kuće Dior Komplet modne kuće Dior s jaknom koju nosi Vanja Modrić +4 Vanja Modrić u haljini modne kuće Dior

Sretan rođendan, moja ljubavi. Volim te, napisao je Luka na svom službenom profilu na Instagramu uz fotografiju sa suprugom.

I dok su romantičari lajkali Lukinu čestitku, modnim sladokuscima za oko je odmah zapela Vanjina jaknica. Naime, u pitanju je model cijenjene francuske modne kuće Christian Dior.

Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić (Foto: Luka Modrić/Instagram)

Kratka crna jakna s efektnim gumbima na kojima se nalazi prepoznatljiv monogram CD u potpunosti je napravljena od djevičanske vune. To je najmekša vuna koja nastaje prilikom prvog striženja i upravo je zato i najkvalitetnija.

Vunena jaknica modne kuće Dior Vunena jaknica modne kuće Dior (Foto: Christian Dior)

Vunene komade percipiramo kao dio zimske garderobe, ali mnogima je poznata uzrečica kako vuna zimi grije i ljeti hladi. Od čiste vunene pređe bez primjesa sintetičkih materijala dobivaju se iznimno prozračni odjevni komadi pa vam tako, vjerovali ili ne, prava vuna ne bi smetala ni usred ljeta jer bi vašem tijelu dopuštala da diše.

Komplet modne kuće Dior s jaknom koju nosi Vanja Modrić Komplet modne kuće Dior s jaknom koju nosi Vanja Modrić (Foto: Christian Dior)

Vanjina crna vunena jaknica kratkih rukava tako je dobra investicija jer se može nositi u svim sezonama, a zahvaljujući neutralnoj boji uistinu je svestrana i prilagodljiva većini prigoda. Zavirite u galeriju i pogledajte koje je još odjevne komade s potpisom Diora dosad nosila Vanja Modrić.

Gumbi s prepoznatljivim CD monogramom Gumbi s prepoznatljivim CD monogramom (Foto: Christian Dior)

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Vanja Modrić s torbom Lady Dior +15 Vanja Modrić i Luka Modrić

Vanja Modrić prije 11 godina: Romantična vjenčanica stvorena za ljubiteljice tradicije Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 9 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 2 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 3 +8 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju