Odjevni komadi u jarkim nijansama veliki su hit ovoga proljeća. Zna to i Ivana Vrdoljak Vanna koja je trenutno u pripremama za veliki koncert kojim će proslaviti 30 godina uspješne karijere, a koji će biti održan 7. svibnja 2022. u zagrebačkoj Areni.

Galerija Vanna voli nositi odjeću u upečatljivim bojama Glumice Tracee Ellis Ross i Blake Lively također vole odijela u upečtaljivoj zelenoj boji Boohoo odijelo, 315 kn +4 Reserved sako 499,90 kn, hlače 239,90 kn

Hrvatska pjevačica podijelila je na svojem Instagramu fotografiju u osebujnom izdanju kojim su dominirale upečatljive boje, a koje su iznimno popularne ovoga proljeća.

Točnije, Vanna na fotografiji pozira u dobro krojenom odijelu u jarko zelenoj boji s kojeg je teško skinuti pogled. Sastavljen je od hlača predimenzioniranih nogavica i sakoa koji prati liniju tijelu.

Odijelo je sparila s žutim topom, a izdanje zaokružila s još jednim upečatljivim detaljem – sandalama-platformama u tirkiznoj boji.

Odijela u jarkoj zelenoj boji hit su među slavnim damama već neko vrijeme – ne samo da ih poznate žene biraju za poslovne sastanke, već i za crveni tepih.

U neonski zelenoj odijelu Blake Lively plijenila je pažnju tijekom promocije filma „Slatka mala tajna“, a za crveni tepih odabrala ga je Tracee Ellis Ross na Grammyjima 2019. godine.

Slika nije dostupna Vanna u glamuroznom modelu haljine kao stvorenom za dive

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela zelenih odijela po uzoru na Vannu.

Glumice Tracee Ellis Ross i Blake Lively također vole odijela u upečtaljivoj zelenoj boji Glumice Tracee Ellis Ross i Blake Lively također vole odijela u upečtaljivoj zelenoj boji (Foto: Profimedia)  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju