Ivana Vrdoljak Vanna slobodne ljetne trenutke tradicionalno provodi na otoku Braču. Ako je suditi prema objavama na Instagramu radi i na materijalima za novi album.

Galerija Vanna uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Pull&Bear mini haljina, 159,90 kn Asos mini haljina, 292 kn +1 Shein haljina, 52 kn

Ljeto kao inspiracija za smislit pokoji stih… slažete li se? napisala je Ivana Vrdoljak Vanna uz fotografiju koju je nedavno objavila na svojem Instagramu.

Hrvatska pjevačica na fotografiji uživa na osunčanoj terasi s pogledom na naše prekrasno more s olovkom i bilježnicom u rukama.

Pisanje novih pjesama zasigurno je lakše u udobnoj odjevnoj kombinaciji uz hladan napitak na udobnom komadu namještaja poput vrtnog pletenog kauča.


Vanna je za ovu priliku odabrala plavu mini haljinu od rastezljivog materijala koja se prilagođava tijelu i pruža mu maksimalnu udobnost.

Mini haljina bez rukava i naramenica čest je odabir mnogih dana u ljetnim mjesecima. Ne samo da u njoj nije (jako) vruće, već se i lako odijeva te skida, pa predstavlja sjajan izbor za odlazak na plažu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela mini haljina po uzoru na onu Ivane Vrdoljak Vanne.

Pull&Bear mini haljina, 159,90 kn Pull&Bear mini haljina, 159,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju