Cvjetni uzorak sastavni je dio proljeća. Potvrđuju to i brojne kolekcije za ovu sezonu koje su počele stizati u hrvatske i svjetske trgovine.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Boohoo haljina, 30 eura Next haljina, 32 eura +1 Mango haljina, 19,99 eura

Cvjetnom uzorku ne može odoljeti ni Ivana Vrdoljak Vanna. Hrvatska pjevačica na svojem je Instagramu nedavno podijelila fotografiju na kojoj pozira upravo u razigranoj proljetnoj haljini.

Odabrala je mini haljinu cvjetnog uzorka hrvatskog modnog brenda Hippy Garden, s kojim surađuje već dugi niz godina, a iza kojeg stoji dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Iako njoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno oblikovanje figure i stanjivanje struka, Vanna je odabrala upravo haljinu s takvim efektom.

Točnije, na fotografiji nosi mini haljinu A kroja koja je ukrašena volanima i tri-četvrt rukavima zvonasta oblika, a koju je dodatno sputala remenom u odgovarajućoj boji crnog vina.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Boohoo haljina, 30 eura Next haljina, 32 eura +1 Mango haljina, 19,99 eura

Vanna: Lažna suknja u kojoj se žena osjeća kao da nema ništa na sebi Ivana Vrdoljak Vanna uvijek bira zanimljive odjevne komade koje privlače pažnju Palazzo plisirane hlače brenda Marc Cain - 3 Palazzo plisirane hlače brenda Marc Cain - 1 +1 Palazzo plisirane hlače brenda Marc Cain - 2

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odbrali nekoliko cvjetnih haljina za proljeće po uzoru na Ivanu Vrdoljak Vannu.

Next haljina, 32 eura Next haljina A kroja s decentnim uzorkom i u crnoj boji vizualno stanjuje figuru (32 eura) (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju