Počeo je još jedan CMC festival u Vodicama. Na prvoj večeri festivala, koji nas već tradicionalno uvodi u ljetnu atmosferu na otvorenom, nastupili su Jura Pađen i Aerodrom, Indira te Vanna, koji su zapalili pozornicu svojim glazbenim hitovima.

Galerija Vanna na CMC Festivalu u Vodicama Vanna na CMC Festivalu u Vodicama Vanna na CMC Festivalu u Vodicama +1 Jimmy Choo sandale

Osim dobre glazbe, pažnju nam uvijek privuku i pomno odabrane modne kombinacije, a u jednoj takvoj nastupila je Ivana Vrdoljak Vanna, kojoj je uručena nagrada za izvođačicu godine. 

Naša glazbena diva i jedna od najboljih pjevačica na domaćoj glazbenoj sceni za ovu je prigodu odabrala vrlo efektnu mini haljinu u zelenoj boji.

Vanna na CMC Festivalu u Vodicama Vanna na CMC Festivalu u Vodicama (Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix)

Blještava haljina kratkih rukava potpuno je zatvorena u području prsa i rezana u struku, a posebna je po zelenoj boji – jednom od najvećih modnih hitova ove sezone. Iako je neke žene izbjegavaju, paleta nijansi zelene boje uistinu je raznolika i svatko može pronaći jednu po svom ukusu i u skladu s vlastitim stilom.

Vanna je look upotpunila moćnim sandalama na petu poznatog brenda Jimmy Choo, koje krase efektne zakovice i debela potpetica, a uz zelenu haljinu izgledale su doista impresivno.

Jimmy Choo sandale Jimmy Choo sandale (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Vanna: Blještava kombinacija kao stvorena za crveni tepih Amanda Seyfried u kratkom odijelu sa šljokicama Amber Valletta u kratkom odijelu sa šljokicama Emily Hampshire u kratkom odijelu sa šljokicama +1 Vanna na 30. dodjeli Porina

Detalji uvijek čine razliku, a Vanna je ovoga puta odabrala jednostavnu frizuru, decentni nakit i upečatljivi crveni ruž koji je naglasio njezinu prirodnu ljepotu.

Vanna na CMC Festivalu u Vodicama Vanna na CMC Festivalu u Vodicama (Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix)

Boja, kroj, detalji... Vanna u hlačama koje imaju sve što želimo od hlača u proljeće i ljeto Vanna Vanna u plisiranim hlačama s ombre efektom Vanna je nosila hlače brenda Marc Cain +2 Hlače brenda Marc Cain

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju