U zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema održana je premijera španjolskog filma "42 sekunde", u kojem jednu od uloga tumači i Tarik Filipović.

Galerija Vanna Vanna u plisiranim hlačama s ombre efektom Vanna je nosila hlače brenda Marc Cain +2 Hlače brenda Marc Cain

Glumac igra splitskog trenera Dragana Matutinovića, koji je španjolsku vaterpolsku reprezentaciju odveo do prvog olimpijskog odličja na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine.

U filmu glumi Tarik Filipovic U filmu glumi Tarik Filipovic (Foto: Lucija Ocko/Cropix)

Na premijeru su stigla brojna poznata lica, među kojima i pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna.

Za filmsku večer pjevačica je odjenula zeleno-bijelu kombinaciju u kojoj su najviše pogleda definitivno privlačile plisirane hlače širokih nogavica.

Vanna u plisiranim hlačama s ombre efektom Vanna u plisiranim hlačama s ombre efektom (Foto: Lucija Ocko/Cropix)

Zelene palazzo-hlače s ombre-efektom dio su kolekcije Heart Affair njemačkog brenda Marc Cain. Krasi ih lepršavost i živahna shema boja sa suptilnim prijelazom s jedne nijanse na drugu. Tu je i elastični pojas za dodatnu udobnost, a modela hlača poput toga mnoge dame ne odriču se ni na najvišim temperaturama.

Razlog su njihova lepršavost i udobnost, a u Vanninu slučaju i boja. Zelena, kao jedna od najljepših boja, omiljen je izbor mnogih nakon hladnih zimskih mjeseci, u kojima prevladavaju neutralne nijanse.

Modeli hlača koje modne urednice nose umjesto traperica u proljetnim mjesecima Zadarsko street style izdanje Hlače ravnih nogavica Hlače cigareta kroja +5 Lanene hlače širokih nogavica

Vanna je hlače uparila sa zelenom majicom, preko koje je nosila bijeli sako ravnog, dužeg kroja. Nosila je i bež cipele u špic te malu torbicu preko ramena.

Vanna je nosila hlače brenda Marc Cain Vanna je nosila hlače brenda Marc Cain (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju