Tvrđava svetog Mihovila u Šibeniku ovoga ljeta ponovno nudi bogati glazbeni program u sklopu kojeg je koncert održala i Ivana Vrdoljak Vanna. Mnogi su se jako zaželjeli koncerata i svirki uživo pa je i Vannin nastup bio prava poslastica i uživancija za sve koji su se zaželjeli domaće glazbe.

Ljetna sezona ove godine ponovno nudi mnoštvo koncerata te i Tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku ugošćuje brojna renomirana imena domaće glazbene scene. U nedjelju je na slavnoj tvrđavi nastupila i Ivana Vrdoljak Vanna, koja osim svojim glasom i pjevačkim sposobnostima te karijerom dugom 30 godina oduševljava i fenomenalnim izgledom mjesec dana prije 51. rođendana.

Za koncert u Šibeniku Vanna je odjenula svjetlucavu crvenu haljinu mini dužine ukrašenu srebrnim nitima i ružičastim kružićima. Haljina je u donjem dijelu stegnuta, što pridonosi atraktivnosti modela, a vitku figuru pjevačica je dodatno istaknula tanjim crvenim remenom. U takvoj kratkoj haljini noge su u prvom planu, a naša pjevačka diva uz nju je nosila nepogrešive štikle koje pristaju uz sve i nosive su u svim prilikama – salonke boje kože s tankom potpeticom.

Slika nije dostupna Vanna: Ziheraška mini haljina za crveni tepih koja laska ženskoj figuri

Takve štikle imaju odličan efekt izduživanja nogu, i više nego drugi modeli cipela s visokom potpeticom jer se boja štikli stopi s bojom kože – itekako pametan odabir s kojim se jednostavno ne može pogriješiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju