Ivana Vrdoljak Vanna održala je koncert na završnoj večeri 35. Dana piva u Karlovcu pred razdraganom publikom.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Vanna kao i broje dame voli nositi sandale u boji kože koje vizualno produžuje noge Ivana Vrdoljak Vanna na Danima piva u Karlovcu +3 Ralph Laure, Gisella sandale, 1320 kn

Ivana Vrdoljak Vanna otpjevala je svoje najveće hitove za obožavatelje, a za ovu priliku odabrala nepogrešivu kombinaciju u kojoj dame uvijek izgledaju dotjerano.

U ljetnim danima hrvatska pjevačica na pozornici voli nositi mini haljine koje laskaju njezinoj figuri. Ovoga puta odabrala je svevremensku malu crnu haljinu.

Ivana Vrdoljak Vanna na Danima piva u Karlovcu Ivana Vrdoljak Vanna na Danima piva u Karlovcu (Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell)

Odabrala je pripijeni model s dugim rukavima, asimetričnim porubom i tankim remenom koji joj je dopirao do pola bedra te istaknuo preplanule noge pjevačice.

Noge je dodatno istaknula kožnatim sandalama s vrtoglavom potpeticom u boji kože koje vizualno produžuju cijelu figuru, a izdanje dopunila s nekoliko zanimljivih komada nakita.

Vanna kao i broje dame voli nositi sandale u boji kože koje vizualno produžuje noge Vanna kao i broje dame voli nositi sandale u boji kože koje vizualno produžuje noge (Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela sandala u boji kože po uzoru na Vannu koje izgledaju mrak uz minice i traperice.

Ralph Laure, Gisella sandale, 1320 kn Ralph Laure, Gisella sandale, 1320 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju