Ivana Vrdoljak Vanna uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama, a na društvenim mrežama rado dijeli inspiraciju za modne igre.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima Marc Cain pernata jakna iz Hidden Nature kolekcije Marc Cain midi haljina sa šumskim motivima iz Hidden Nature kolekcije +0 Marc Cain kombinacija iz Hidden Nature kolekcije

Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i jednostavnu, ali upečatljivu modnu kombinaciju kojom je dominirao upečatljiv komad za zimu.

Vanna je odabrala kratku pernatu jaknu iz kolekcije Hidden Nature njemačkog brenda Marc Cain. Marc Cain pernata jakna iz Hidden Nature kolekcije Marc Cain pernata jakna iz Hidden Nature kolekcije (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ne samo da je nosila model u izražajnoj zelenoj boji već i jaknu sa sjajnim efektom u kojoj će dame uvijek biti primijećene.

Sportski model jakne sparila je s delikatnim modelom haljine od viskoze u crnoj i zelenoj boji.

Točnije, nosila je model nešto šireg midi kroja do pola lista s dugim rukavima i V-izrezom koji je bio ukrašen šumskim motivima.

Vanna: Repriza mini haljine u kojoj je teško skrenuti pogled s hrvatske pjevačice Vanna preferira upečatljive odjevne komade za scenu Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 3 Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 1 +1 Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 2

Vanna: Sandale s vrtoglavom potpeticom koje izgledaju mrak uz minice i traperice Ivana Vrdoljak Vanna Vanna kao i broje dame voli nositi sandale u boji kože koje vizualno produžuje noge Ivana Vrdoljak Vanna na Danima piva u Karlovcu +3 Ralph Laure, Gisella sandale, 1320 kn

Ovu osebujnu modnu kombinaciju uskladila je s popularnim izborom obuće za zimu – crnim čizmama visokih sara i povišenih đonova.

Marc Cain kombinacija iz Hidden Nature kolekcije Marc Cain kombinacija iz Hidden Nature kolekcije (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju