Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna sa svojim pratiteljima na Instagramu rado dijeli modne kombinacije koje joj redovito priskrbe cijeli niz komplimenata.

Na popularnoj društvenoj mreži nedavno je podijelila modnu kombinaciju za koju bi se mnogi  sigurno složili da je savršen jesenski odabir.

Pjevačica se fotografirala u pletenoj haljini boje mente, dužine do koljena. Haljinu podignutog ovratnika osim boje zanimljivijom su učinili i prorezi s dugmadi na rukavima.

I bez tih detalja ova haljina bi bila pun pogodak s obzirom na to da su upravo pletene haljine jedan od omiljenih jesenskih modela.

Tople kreacije hit su svake jeseni, a mnoge dame sigurno bi ih stavile na sam vrh ljestvice najpopularnijih jesenskih komada.

Vanna je struk istaknula crnim tankim remenom, a haljinu je uparila s još jednim obožavanim dodatkom jesensko-zimskoj garderobi. Riječ je o crnim čizmama do iznad koljena koje najbolje izgledaju u upravo ovakvim kombinacijama kada u potpunosti dolaze do izražaja.

Vanna: Repriza mini haljine u kojoj je teško skrenuti pogled s hrvatske pjevačice Vanna preferira upečatljive odjevne komade za scenu Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 3 Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 1 +1 Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 2

Elegantne naušnice i sunčane naočale bile su točka na "i" kombinacije uz koju zasluženo ide opis "wow".

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju