Pet mjeseci Ledi Bosnić, njezinom suprugu Marku i maci Emily hodnik je bio i kuhinja i dnevni boravak. Onda su u nekom trenutku spavali na madracima u kuhinji, a suđe prali u kupaonici. Koja će prostorija čemu služiti ovisilo je o fazi renovacije njihovog doma.

Sve to trajalo je od siječnja do rujna prošle godine, a iako, kažu, imaju još puno posla, sada je napokon kuhinja kuhinja, soba soba, a dnevni boravak dnevni boravak i - ono najvažnije - sav trud i odricanja su se itekako isplatili jer je konačan rezultat topla i jako, ali jako fotogenična obiteljska oaza.

Njihova kuća nalazi se u Varaždinu i ima nešto više od 90 kvadrata. Njih troje borave u 60-ak kvadrata, a preostali dio još čeka makeover.

Slika nije dostupna Zara Home: 15 komada iz nove kolekcije uz koje će dom biti najnježnije utočište

Slika nije dostupna Nemojte ga zanemariti: Balkon i zimi može biti opuštajući kutak za ispijanje kave

Veća prostorija koja ima preko 25 kvadrata, i još toliko će imati kada napravimo galeriju, trenutačno nije u upotrebi već čeka makeover, pa zapravo boravimo u tih 60-ak kvadrata.

U prizemlju je i mala kupaonica koja čeka makeover, kuhinja, dnevni boravak, mala smočnica koja je posebna prostorija, a u potkrovlju su dvije spavaće sobe, garderoba, mali ured i kupaonica koju također čeka kompletan makeover, nabraja Leda.

Kada je krenula cijela priča o uređenju njihovog doma, ni Leda ni suprug Marko ništa nisu htjeli prepustiti slučaju. Oboje su jako temeljiti pa su svaki detalj unaprijed isplanirali.

Imali smo ideju da stvorimo mladenački topli dom i smatramo da smo uspjeli, zaključuje Leda.

U tom njihovom domu u kojem se ističu pastelne nijanse neke sitnice su morali doraditi u hodu, ali 90 posto toga ispalo je točno onako kako su to zamislili.

Najčešče pitanje je kako moj suprug preživljava pored toliko ružičaste, a on uopće nema problema s bojama. Neke od tih stvari za kuću je i sam kupio, kaže kroz smijeh Leda i nastavlja:

Mislim da je ograničavanje bojama po spolu bezveze, svaka boja je super, samo je treba dobro uklopiti. Kod nas su to uglavnom detalji jer ne treba pretjerati, odgovara na pitanje koliko je zahtjevno bilo sve te ružičaste nijanse učiniti dijelom skladne cjeline.

Kuhinja je rađena po mjeri, a ostali namještaj kupljen je u trgovinama namještajem. Dekoracije koje krase njihov dom nisu ni skupe ni pretjerane.

Samo treba pronaći dobre komade, kaže ova Varaždinka koja, kao i suprug, ima i omiljenu prostoriju.

Najviše volimo kuhinju
jer kad vidimo taj prostor prije uređenja, ne možemo vjerovati da je tako izgledao i sretni smo kakvu smo promjenu napravili. Također, oboje volimo kuhati, a i obitelj se najrađe okuplja iz hranu, zaključuje.

Fotografije svog doma Leda redovito objavljuje na Instagramu, a samo jedan pogled dovoljan je da shvatite koliko voli pastelne nijanske i neodoljive detalje. Najbolji dojam kako izgleda ovaj dom u kojem je svakom kutku posvećena velika pažnja, dobit ćete ako prelistate fotografije u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju