Američka glumica Lauren Graham koja je utjelovila dvije omiljene televizijske mame Lorelai Gilmore i Sarah Braverman danas slavi 50. rođendan.

Zahvaljujući ulogama u serijama "Gilmore Girls" i "Parenthood", američka glumica Lauren Graham godinama nosi titulu omiljene TV mame.

Lorelai Gilmore i Sarah Braverman, dva lika iz spomenutih serija, ušuljala su se u srca obožavatelja diljem svijeta.

U obje serije glumila je samohranu majku koja pruža čvrst životni oslonac svojoj djeci. Po prirodi brbljiva i bez dlake na jeziku, simpatična Lauren unijela je sve svoje kvalitete u likove koje je tumačila i pritom stekla vojsku fanova.

Prije tri godine izdala je svoje memoare pod nazivom "Talking as Fast as I can: From Gilmore Girls to Gilmore Girls (and Everything in Between)" u kojima je iskreno progovorila o svim segmentima svog života, a osvrnula se i na činjenicu da je ljubavnu sreću pronašla u četrdesetima.

Lauren je u vezi s glumcem Peterom Krauseom koji je u seriji "Parenthood" glumio njezinog brata. Upoznali su se 2000. godine na dodjeli nagrada SAG i prilikom izlaska na pozornicu u ulozi prezentera primili se za ruke. Međutim, njihova ljubavna priča počela je mnogo godina kasnije.

U knjizi je dala i jedan ljubavni savjet svima koji su izgubili vjeru u ljubav ili se boje da ih ljubav zaobilazi.

"Bilo mi je dobro dok sam bila sama, a dobro je i vama. Ali ponekad može biti teško kada čekate svoj sretan završetak i čini vam se da ste propustili vlak. Kada bih svom prijatelju Oliveru Plattu pričala o svojim snovima i nadama, rekao bi mi: 'Vlak stiže, ali ne onda kada ga očekuješ.'

'Američka glumica Lauren Graham godinama nosi titulu omiljene TV mame.'

Mislim da je to dobar podsjetnik u raznim situacijama, ne samo kada se nadate da ćete nekoga upoznati već i u trenucima kada čekate bolji posao ili trebate olakšanje u teškim vremenima.

Kada smo se Peter i ja držali za ruke prije puno godina, nisam imala pojma da ćemo jednog dana zajedno ići u kupovinu. Možda bi bilo lijepo da se okrenuo prema meni i rekao: 'Gledaj, večeras nije pravo vrijeme, ali otići ćemo odavde i naučiti puno stvari zahvaljujući kojima ćemo sjajno funkcionirati za pet godina. Vidimo se tada!' Međutim, život ti često ne razjasni neke stvari i ne da ti ono što želiš baš tada kada to želiš. U suprotnom se ne bi zvao život nego automat za prodaju.

Teško je reći kada će se to dogoditi, ali jednog dana vlak će definitivno stići. Možda je već na putu, ali vi to ne znate."

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju